Studio Humor

Share

Wim Helsen

Season 1, Ep. 8

In de achtste en voorlopig laatste aflevering van Studio Humor gaat Olaf Sandvoort in gesprek met Wim Helsen. Humor is voor hem heel belangrijk, voornamelijk in de verbinding met anderen maar ook in de verbinding met zichzelf. Wat humor precies is, weet Wim niet: “Ik denk daar niet over na.” Maar context is in ieder geval van groot belang. Wim is blij dat hij James Tate niet is vergeten. 


Ga voor kaarten naar www.dekleinekomedie.nl

 

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

 

Heb jij ook een leuke mop? Stuur een spraakbericht naar olaf@dekleinekomedie.nl en misschien zit jij dan ook wel in de volgende aflevering.  

 

Met dank aan: 

 

Shownotes:

🎭 Wim Helsen, Heden Soup! 

🎭 Wim Helsen, Het uur van de prutser 

🎭 Wim Helsen, Spijtig Spijtig Spijtig 

📺 De Slimste Mens ter Wereld 

📺 Winteruur 

🤡 Wim Kan 

🤡 Wim Sonnelveld 

🤡 Toon Hermans 

📽 Woody Allen, Husbands and Wives

🤡 Roué Verveer 

🎭 William Shakespeare 

🎵 Joost Nuissl, Ik ben zo blij dat ik je niet vergeten ben 

🎤 Hugo Matthysen 

💥 Kamagurka 

🖋 Guy Mortier 

🖋 James Tate 

📚 James Tate, The Government Lake https://www.goodreads.com/en/book/show/41571102-the-government-lake  

More Episodes

7/26/2021

Micha Wertheim

Season 1, Ep. 4
In de vierde aflevering van Studio Humor gaat Olaf Sandvoort in gesprek met MichaWertheim.Volgens Micha laat humor zien dat de wereld anders in elkaar zit dan je altijd dacht.Michavertelt dat hijHowardJacobsonnooit zal vergeten, en daar is hij blij mee.Het vermogen om te mislukken isvolgens hemde hoogste vorm van humor, kunst en theater:“Struikelen is één van de meest artistieke dingen die je kan doen.”Ga voor kaarten naarwww.dekleinekomedie.nlWil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!Heb jij ook een leuke mop? Stuur een spraakbericht naarolaf@dekleinekomedie.nlenmisschien zit jij dan ook wel in de volgende aflevering.Met dank aan:Vormgeving: Doris KoningsMuziek: BrantPeijeTeunisShownotes:📚Herman Koch, Het Diner💥 Gummbah🖼 Rembrandt van Rijn,De Nachtwacht🖼 Piet Mondriaan,VictoryBoogieWoogie🎻 LizaFerschtman🎻 LizaFerschtmanspeelt voor Ramsey Nasr🎼 Johann Sebastian Bach🖼 Pieter Bruegel de Oude,De Toren van Babel🤡 Kees Torn🤡 Freek de Jonge🎵 JoostNuissl,Ik ben zo blij dat ik je niet vergeten ben🎙 A Point of View,HowardJacobson: Sermons📚 HowardJacobson,TheFinklerQuestion📚 HowardJacobson,SeriouslyFunny:FromtheRidiculoustotheSublime📚 HowardJacobson,WhateverIt Is, IDon'tLikeIt🎬 Pieter Bouwman🤡 Hans Teeuwen🤡 Theo Maassen🤡 Katinka Polderman💼 HelgaVoets🤡 WimHelsen🖋 HerienWensink overde selectie van het Nederlands Theaterfestivalinde Volkskrant🎭 MichaWertheim,NiemandAnders🎭 Compagnie de KOE📚 Compagnie de KOE,KOE DOET BOEK🖋 Recensie van Ivo Nieuwenhuis over Theo Maassen🎭 Theo Maassen,SITUATIE GEWIJZIGD🤡 Stewart Lee🏛 Karl Popper🎙 Unfiltered with James O'Brien met Howard Jacobson📚 HowardJacobson,RootsSchmoots:JourneysAmongJews📚 Sofie Lakmaker, De geschiedenis van mijn seksualiteit📚 J. D. Salinger, The Catcher in the Rye