Studio Humor

Share

Nina de la Parra

Season 1, Ep. 2

In de tweede aflevering van Studio Humor gaat Olaf Sandvoort in gesprek met Nina de la Parra. Humor is voor haar het middel om de dubbele moraal aan de kaak te stellen. Nina is blij dat zij Chris Rock nooit zal vergeten. De overeenkomsten en verschillen tussen politiek en kunst komen voorbij. Van maatschappelijke problemen tot klein menselijk leed, het houdt Nina allemaal bezig, zo vraagt zij zich wel eens af: “Hebben varkens ook gevoel voor humor?”. 

 

Ga voor kaarten naar www.dekleinekomedie.nl 

 

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

 

Heb jij ook een leuke mop? Stuur een spraakbericht naar olaf@dekleinekomedie.nl en misschien zit jij dan ook wel in de volgende aflevering.  

 

Met dank aan: 

 

Shownotes: 

📽 Charlie Chaplin, The Great Dictator 

📽 Laurel & Hardy 

📽 Monty Python 

📽 Peter Sellers 

🎵 Joost Nuissl, Ik ben zo blij dat ik je niet vergeten ben 

🎭 Chris Rock, God's Mistakes

🎭 Chris Rock, Chris Rock Total Blackout: The Tamborine Extended Cut

🎭 Michelle Wolf, White House Correspondent's dinner

More Episodes

8/9/2021

De Theatertroep

Season 1, Ep. 6
In de zesde aflevering van Studio Humor gaat Olaf Sandvoort in gesprek met Patrick Duijtshoff en Nicoline Raatgever van De Theatertroep. Humor mag hard zijn, maar je moet er volgens hen wel goed over nadenken. Ze zijn blij dat ze Monty Python niet zijn vergeten. De Theatertroep is ervan overtuigd dat je via humor het beste iets kan zeggen over de maatschappij: “Iemand zei ooit: jullie vallen van achteren aan.”   Ga voor kaarten naar www.dekleinekomedie.nl  Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief! Heb jij ook een leuke mop? Stuur een spraakbericht naar olaf@dekleinekomedie.nl en misschien zit jij dan ook wel in de volgende aflevering.   Met dank aan: Vormgeving: Doris KoningsMuziek: Brant Peije Teunis Shownotes: 🤡 Toon Hermans🤡 Youp van ‘t Hek💥 Gummbah📚 Rutger Bregman, De meeste mensen deugen📚 Yuval Noah Harari, Sapiens: A Brief History of Humankind🎭 Theaterfestival de Parade🤡 Buster Keaton  🤡 Charlie Chaplin 🤡 Laurel & Hardy 🎭 De Theatertroep op Theaterthuis🎵 Joost Nuissl, Ik ben zo blij dat ik je niet vergeten ben. 📽 Monty Python and the Holy Grail📽 Monty Python's Life of Brian 🎭 Monty Python, Argument Clinic🎭 Monty Python, Johann Gambolputty📽 The Black Knight in Monty Python and the Holy Grail📽 Fawlty Towers🤡 Leden van Monty Python:Graham Chapman  John CleeseTerry GilliamEric IdleTerry JonesMichael Palin