Studio Humor

Share

Janneke de Bijl

Season 1, Ep. 5

In de vijfde aflevering van Studio Humor gaat Olaf Sandvoort in gesprek met Janneke de Bijl. De kracht van een goede grap zit ‘m volgens Janneke in herkenbaarheid: “Ik vind soms dat mensen te veel uit de kast halen om leuk te zijn.” Ze vertelt dat humor voor haar een spel is tussen het verwachte en het onverwachte. Janneke zal Esther Gerritsen nooit vergeten en daar is ze blij mee. 


Ga voor kaarten naar www.dekleinekomedie.nl 

 

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!  https://www.dekleinekomedie.nl/  

 

Heb jij ook een leuke mop? Stuur een spraakbericht naar olaf@dekleinekomedie.nl en misschien zit jij dan ook wel in de volgende aflevering.  

 

Met dank aan: 

 

Shownotes:

🎙 Sketches & Gelul

🎓 Studio Selma Susanna

🎭 Van Kooten en De Bie, De Groenteman en de Turk

🎵 Joost Nuissl, Ik ben zo blij dat ik je niet vergeten ben 

🖋 Samuel Beckett 

🖋 Eugène Ionesco 

📚 Esther Gerritsen, Ik ben vaak heel kort dom

More Episodes

7/26/2021

Micha Wertheim

Season 1, Ep. 4
In de vierde aflevering van Studio Humor gaat Olaf Sandvoort in gesprek met MichaWertheim.Volgens Micha laat humor zien dat de wereld anders in elkaar zit dan je altijd dacht.Michavertelt dat hijHowardJacobsonnooit zal vergeten, en daar is hij blij mee.Het vermogen om te mislukken isvolgens hemde hoogste vorm van humor, kunst en theater:“Struikelen is één van de meest artistieke dingen die je kan doen.”Ga voor kaarten naarwww.dekleinekomedie.nlWil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!Heb jij ook een leuke mop? Stuur een spraakbericht naarolaf@dekleinekomedie.nlenmisschien zit jij dan ook wel in de volgende aflevering.Met dank aan:Vormgeving: Doris KoningsMuziek: BrantPeijeTeunisShownotes:📚Herman Koch, Het Diner💥 Gummbah🖼 Rembrandt van Rijn,De Nachtwacht🖼 Piet Mondriaan,VictoryBoogieWoogie🎻 LizaFerschtman🎻 LizaFerschtmanspeelt voor Ramsey Nasr🎼 Johann Sebastian Bach🖼 Pieter Bruegel de Oude,De Toren van Babel🤡 Kees Torn🤡 Freek de Jonge🎵 JoostNuissl,Ik ben zo blij dat ik je niet vergeten ben🎙 A Point of View,HowardJacobson: Sermons📚 HowardJacobson,TheFinklerQuestion📚 HowardJacobson,SeriouslyFunny:FromtheRidiculoustotheSublime📚 HowardJacobson,WhateverIt Is, IDon'tLikeIt🎬 Pieter Bouwman🤡 Hans Teeuwen🤡 Theo Maassen🤡 Katinka Polderman💼 HelgaVoets🤡 WimHelsen🖋 HerienWensink overde selectie van het Nederlands Theaterfestivalinde Volkskrant🎭 MichaWertheim,NiemandAnders🎭 Compagnie de KOE📚 Compagnie de KOE,KOE DOET BOEK🖋 Recensie van Ivo Nieuwenhuis over Theo Maassen🎭 Theo Maassen,SITUATIE GEWIJZIGD🤡 Stewart Lee🏛 Karl Popper🎙 Unfiltered with James O'Brien met Howard Jacobson📚 HowardJacobson,RootsSchmoots:JourneysAmongJews📚 Sofie Lakmaker, De geschiedenis van mijn seksualiteit📚 J. D. Salinger, The Catcher in the Rye