Studio Humor

Share

De Theatertroep

Season 1, Ep. 6

In de zesde aflevering van Studio Humor gaat Olaf Sandvoort in gesprek met Patrick Duijtshoff en Nicoline Raatgever van De Theatertroep. Humor mag hard zijn, maar je moet er volgens hen wel goed over nadenken. Ze zijn blij dat ze Monty Python niet zijn vergeten. De Theatertroep is ervan overtuigd dat je via humor het beste iets kan zeggen over de maatschappij: “Iemand zei ooit: jullie vallen van achteren aan.”  

 

Ga voor kaarten naar www.dekleinekomedie.nl 

 

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

 

Heb jij ook een leuke mop? Stuur een spraakbericht naar olaf@dekleinekomedie.nl en misschien zit jij dan ook wel in de volgende aflevering.  

 

Met dank aan: 

 

Shownotes: 

🤡 Toon Hermans

🤡 Youp van ‘t Hek

💥 Gummbah

📚 Rutger Bregman, De meeste mensen deugen

📚 Yuval Noah Harari, Sapiens: A Brief History of Humankind

🎭 Theaterfestival de Parade

🤡 Buster Keaton  

🤡 Charlie Chaplin 

🤡 Laurel & Hardy 

🎭 De Theatertroep op Theaterthuis

🎵 Joost Nuissl, Ik ben zo blij dat ik je niet vergeten ben. 

📽 Monty Python and the Holy Grail

📽 Monty Python's Life of Brian 

🎭 Monty Python, Argument Clinic

🎭 Monty Python, Johann Gambolputty

📽 The Black Knight in Monty Python and the Holy Grail

📽 Fawlty Towers

🤡 Leden van Monty Python:

  • Graham Chapman  
  • John Cleese
  • Terry Gilliam
  • Eric Idle
  • Terry Jones
  • Michael Palin 

More Episodes

7/26/2021

Micha Wertheim

Season 1, Ep. 4
In de vierde aflevering van Studio Humor gaat Olaf Sandvoort in gesprek met Micha Wertheim. Volgens Micha laat humor zien dat de wereld anders in elkaar zit dan je altijd dacht. Micha vertelt dat hij Howard Jacobson nooit zal vergeten, en daar is hij blij mee. Het vermogen om te mislukken is volgens hem de hoogste vorm van humor, kunst en theater: “Struikelen is één van de meest artistieke dingen die je kan doen.”  Ga voor kaarten naar www.dekleinekomedie.nl  Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief! Heb jij ook een leuke mop? Stuur een spraakbericht naar olaf@dekleinekomedie.nl en misschien zit jij dan ook wel in de volgende aflevering.   Met dank aan: Vormgeving: Doris KoningsMuziek: Brant Peije Teunis Shownotes: 📚Herman Koch, Het Diner💥 Gummbah🖼 Rembrandt van Rijn, De Nachtwacht🖼 Piet Mondriaan, Victory Boogie Woogie🎻 Liza Ferschtman🎻 Liza Ferschtman speelt voor Ramsey Nasr🎼 Johann Sebastian Bach 🖼 Pieter Bruegel de Oude, De Toren van Babel🤡 Kees Torn🤡 Freek de Jonge🎵 Joost Nuissl, Ik ben zo blij dat ik je niet vergeten ben 🎙 A Point of View, Howard Jacobson: Sermons📚 Howard Jacobson, The Finkler Question📚 Howard Jacobson, Seriously Funny: From the Ridiculous to the Sublime📚 Howard Jacobson, Whatever It Is, I Don't Like It🎬 Pieter Bouwman🤡 Hans Teeuwen🤡 Theo Maassen🤡 Katinka Polderman💼 Helga Voets🤡 Wim Helsen🖋 Herien Wensink over de selectie van het Nederlands Theaterfestival in de Volkskrant🎭 Micha Wertheim, Niemand Anders🎭 Compagnie de KOE📚 Compagnie de KOE, KOE DOET BOEK🖋 Recensie van Ivo Nieuwenhuis over Theo Maassen🎭 Theo Maassen, SITUATIE GEWIJZIGD🤡 Stewart Lee🏛 Karl Popper🎙 Unfiltered with James O'Brien met Howard Jacobson📚 Howard Jacobson, Roots Schmoots: Journeys Among Jews📚 Sofie Lakmaker, De geschiedenis van mijn seksualiteit📚 J. D. Salinger, The Catcher in the Rye