Studio Humor

Share

Stefano Keizers

Season 1, Ep. 7

In de zevende aflevering van Studio Humor gaat Olaf Sandvoort in gesprek met Stefano Keizers. Humor is volgens Stefano niet het tegenovergestelde van tragedie, maar het verlengde daarvan. Lachen en huilen liggen dicht bij elkaar. Stefano vindt onbedoelde humor per definitie leuker dan een bedachte grap. Maar hij vraagt zich af of een gesprek daarover wel zin heeft: “Ik denk niet dat praten over humor, de humor ten goede komt.” Stefano is blij dat hij zijn eigen moeder niet is vergeten.

 

Ga voor kaarten naar www.dekleinekomedie.nl

 

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

 

Heb jij ook een leuke mop? Stuur een spraakbericht naar olaf@dekleinekomedie.nl en misschien zit jij dan ook wel in de volgende aflevering.  

 

Met dank aan: 

 

Shownotes:

🎭 Stefano Keizers, Erg Heel

🎭 Stefano Keizers, Sorry Baby

📺 De Slimste Mens (KRO-NCRV)

📺 Meastro (AVROTROS)

📺 Het Perfecte Plaatje (RTL 4)

📚Stefano Keizers, Twee Luitenanten

🤡🤡 Bram Vermeulen en Freek de Jonge – Neerlands Hoop in Bange Dagen 

🤡 Tineke Schouten 

🎭 William Shakespeare 

🤡 Brigitte Kaandorp 

🎵 Joost Nuissl, Ik ben zo blij dat ik je niet vergeten ben 

🎼 Boudewijn de Groot 

🤡 Bo Burnham 

🤡 Micha Wertheim 

📺 Funniest Home Videos/Fail compilation

📺 Watch People Die Inside

More Episodes

7/26/2021

Micha Wertheim

Season 1, Ep. 4
In de vierde aflevering van Studio Humor gaat Olaf Sandvoort in gesprek met MichaWertheim.Volgens Micha laat humor zien dat de wereld anders in elkaar zit dan je altijd dacht.Michavertelt dat hijHowardJacobsonnooit zal vergeten, en daar is hij blij mee.Het vermogen om te mislukken isvolgens hemde hoogste vorm van humor, kunst en theater:“Struikelen is één van de meest artistieke dingen die je kan doen.”Ga voor kaarten naarwww.dekleinekomedie.nlWil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!Heb jij ook een leuke mop? Stuur een spraakbericht naarolaf@dekleinekomedie.nlenmisschien zit jij dan ook wel in de volgende aflevering.Met dank aan:Vormgeving: Doris KoningsMuziek: BrantPeijeTeunisShownotes:📚Herman Koch, Het Diner💥 Gummbah🖼 Rembrandt van Rijn,De Nachtwacht🖼 Piet Mondriaan,VictoryBoogieWoogie🎻 LizaFerschtman🎻 LizaFerschtmanspeelt voor Ramsey Nasr🎼 Johann Sebastian Bach🖼 Pieter Bruegel de Oude,De Toren van Babel🤡 Kees Torn🤡 Freek de Jonge🎵 JoostNuissl,Ik ben zo blij dat ik je niet vergeten ben🎙 A Point of View,HowardJacobson: Sermons📚 HowardJacobson,TheFinklerQuestion📚 HowardJacobson,SeriouslyFunny:FromtheRidiculoustotheSublime📚 HowardJacobson,WhateverIt Is, IDon'tLikeIt🎬 Pieter Bouwman🤡 Hans Teeuwen🤡 Theo Maassen🤡 Katinka Polderman💼 HelgaVoets🤡 WimHelsen🖋 HerienWensink overde selectie van het Nederlands Theaterfestivalinde Volkskrant🎭 MichaWertheim,NiemandAnders🎭 Compagnie de KOE📚 Compagnie de KOE,KOE DOET BOEK🖋 Recensie van Ivo Nieuwenhuis over Theo Maassen🎭 Theo Maassen,SITUATIE GEWIJZIGD🤡 Stewart Lee🏛 Karl Popper🎙 Unfiltered with James O'Brien met Howard Jacobson📚 HowardJacobson,RootsSchmoots:JourneysAmongJews📚 Sofie Lakmaker, De geschiedenis van mijn seksualiteit📚 J. D. Salinger, The Catcher in the Rye