Naar de kindjes!

Share

Antroposofische Kinderopvang, wat is dat? Deel 1

Season 1, Ep. 1

Mirte Madelief van Zundert is ondernemer en docent, oprichter van ‘Kinderopvang De Geheime Tuin’ en mede initiatief van de ‘School voor Antroposofische Kinderopvang’. Mirte Madelief is moeder van een dochter.


Sandra Verdoold is manager bij Kinderopvang De Geheime Tuin. Voorheen werkzaam in het bedrijfsleven bij Meetingpoint en MAS als General Manager en als teammanager bedrijfsvoering bij de gemeentelijke overheid. Daarnaast is zij moeder van twee jongens.


In deze aflevering stellen Mirte Madelief en Sandra zich voor en gaan samen in gesprek over de verschillende vormen van kinderopvang in Nederland. Mirte Madelief vertelt over antroposofie en over hoe zij dit toepast in haar persoonlijke leven en haar kinderdagverblijf-organisatie. Een aflevering met uitleg over antroposofische kinderopvang, bewust opvoeden en de groeiende vraag naar Vrijschool onderwijs en antroposofische opvang. Sandra, nieuw met antroposofie, stelt veel kritische vragen. (WEG: die Mirte Madelief niet allemaal kan beantwoorden.)Ze besluiten samen opzoek te gaan naar antwoorden door in de volgende afleveringen in gesprek te gaan met experts, meer te weten te komen. 


www.kinderopvang-degeheimetuin.nl 


https://antroposofische-kinderopvang.nl 

More Episodes