Share

Sirkulér

- en podcast om sirkulær økonomi, gjenvinning og smart ressursbruk


Latest episode

 • 20. Hvor sirkulære er Norge?

  28:55
  Adm. dir i Avfall Norge, Runar Bålsrud, oppsummerer vårens høydepunkter sammen med Avfall Norges næringspolitiske direktør, Kåre Fostervold. Hva er de viktigste gjennomslagene og hva blir det viktigste å jobbe med etter kommunevalget til høsten?

More episodes

View all episodes

 • 19. Emballasje: sirkulære løsninger på vei

  32:21
  Møt Ole Jan Myhre og Thor Kamfjord fra Norner- landets fremste forskningsmiljø på plast. De forteller om en rivende utvikling innen nye plastmaterialer som er designet for gjenvinning og tar i bruk resirkulert plast. Men henger norsk næringsliv med på utviklingen?
 • 18. Kildesorteringens far

  28:43
  Møt kildesorteringens far i Norge, tidligere miljøvernminister Thorbjørn Berntsen, tidligere miljøvernminster, 
 • 17. Sirkulær bioøkonomi - fra hageavfall til ny jord

  27:54
  Møt Bernd Keller, entusiastisk daglig leder i Grønn Vekst, som produserer torvfri hagejord basert på hageavfall. 
 • 16. Forsøpling - kommunens ansvar

  33:02
  Hageavfall er en ressurs som ikke må havne på avveie. Villfyllnger fører til mer forsøpling og spredning av fremmemde arter. Hva gjør Trondheim for å kartlegge og ikke minst hindre forsøpling i kommunen? Møt Camilla Østerlie Borgersen og Anette Fenstad fra Trondheim kommune. 
 • 15. Plastemballasje - Sirkulære blokkeringer og løsninger, ep2

  21:23
  Circular Packaging Cluster samarbeider for å adressere hvordan verdisirklene for plastemballsje kan bli mer sirkulære. Møt klyngeleder Ola Ronæss og salgssjef i avfallsselskapet ROAF; Terje Skovly.  Episode 2 av 2
 • 14. Plastemballasje - Sirkulære blokkeringer og løsninger

  40:24
  Circular Packaging Cluster samarbeider for å adressere hvordan verdisirklene for plastemballsje kan bli mer sirkulære. Møt klyngeleder Ola Ronæss og salgssjef i avfallsselskapet ROAF; Terje Skovly.  Episode 1 av 2