Så mår jag bra

Share

Sofia Ståhl

I detta avsnitt möter vi influencern, författaren och föreläsaren Sofia Ståhl. Under åren har hon vunnit flera priser för sin blogg – ”Årets hälsoinspiratör”, ”Årets träningsblogg” och ”Årets hälso- och träningsblogg” – och hon är en flitigt anlitad coach av privatpersoner, statliga myndigheter och tunga aktörer inom näringslivet.


Tillsammans med sin pojkvän Tareq Taylor driver hon idag en tv-studio där de gör olika gemensamma projekt och nyligen kom hon också ut med nya boken ”201 Hälsohacks – lämna disken och hångla i stället”. 


När Sofia 2010 drabbades av en utmattningsdepression med lång sjukskrivning som följd fick hennes liv en tvärvändning. Hon var tvungen att omvärdera sin syn på hälsa som tidigare styrts av prestation och perfektion och där en vältränad kropp symboliserat välmående och hälsa. 


I dag brinner hon för att guida andra till en hälsosam livsstil utan prestation och där rörelseglädje, självkärlek och balans är vägen till välmående. 

Sofia berättar också om sin uppväxt i Hedemora, skidkarriären, tältdrömmar och hur det funkar att jobba tillsammans med sin stora kärlek.  


More Episodes