Framtidens E-Handel

Share

57. Josefine Abrahamsson & Moon-Suck Song: Det perfekta D2C brandet

I detta avsnitt av Framtidens E-Handel hör vi de två tidigare gästerna Josefine Abrahamsson och Moon-Suck Song bli exalterade över vad de tillsammans med Björn skulle kunna göra för att revolutionera e-handeln. 

 

Vad gör D2C så konkurrenskraftigt kontra med den traditionella retailmodellen? Hur går man tillväga för att starta ett framgångsrikt och skalbart D2C företag? Hur maximerar man chansen att ens produkt tas emot av marknaden? Och vad är det första man ska tänka på när man ska välja väg? Ta del av Josefines och Moon-Sucks grymma tips i detta avsnitt i Framtidens E-handel.


Här hittar du Josefine & Moon-Suck:

https://www.instagram.com/josefineabrahamsson 

https://www.linkedin.com/in/josefineabrahamsson/ 

https://www.linkedin.com/in/moonsuck/ 

https://www.instagram.com/djmoonrock/

 

Följ Björn på LinkedIn:

https://www.linkedin.com/in/bjornspenger/


Följ Framtidens E-handel på LinkedIn

https://www.linkedin.com/company/framtidens-e-handel/


Besök vår hemsida & Instagram

https://www.framtidensehandel.se/

https://www.instagram.com/framtidens.ehandel/ 


Sponsor

https://treyd.io/


Tusen tack för att du lyssnar!

More Episodes

11/12/2021

61. Lovisa Hahn - Grundare Under Your Skin: "Jag har gråtit på jobbet i tre år", Black Week och purpose

Lovisa Hahn, grundare av hudvårdsvarumärket Under Your Skin, gästar podden Framtidens E-Handel och delar med sig av smärtan, resan och historian som la grunden för märket. Varför började hon jobba med den mytomspunne Fedja? Och hur planerar man inför Black Week?Ta del av Lovisas spännande resa i detta avsnitt i Framtidens E-handel. Lovisa berättar om vad hon tagit med sig av att plugga psykologiprogrammet in i entreprenörslivet, hur otroligt mycket tid och pengar som spenderades innan lansering som ändå inte gick som de hoppats, och hur de fick komma upp med back-up planer för att rädda företaget. Hon förklarar även hur man skapar ett varumärke med ett starkt purpose, och hur man planerar inför dippen som kommer efter Black Week. Lovisa delar slutligen med sig av vad hon lärt sig av sina misslyckanden och vilka tips hon ger till er som vill starta bolag idag.Här hittar du Lovisa & Under Your Skin:https://www.linkedin.com/in/lovisa-hahn-7109b7a1/https://www.instagram.com/lovisahahn/https://underyourskin.se/https://www.instagram.com/underyourskinsthlm/Följ Björn på LinkedIn:https://www.linkedin.com/in/bjornspenger/Följ Framtidens E-handel på LinkedInhttps://www.linkedin.com/company/framtidens-e-handel/Besök vår hemsida & Instagramhttps://www.framtidensehandel.se/https://www.instagram.com/framtidens.ehandel/Sponsorhttps://beyondretail.se/Tusen tack för att du lyssnar!