Framtidens E-Handel

Share

55. Henrik Göthberg - Grundare Dairdux: Konkurrenskraft genom AI & data

Data och AI entusiasten Henrik Göthberg gästar podden Framtidens E-Handel och delar med sig av massvis av sina kunskaper inom just dessa spännande områden. Hur tillämpas data och AI på e-handel? Vad är singulariteten, och varför känner vissa att detta skulle kunna vara ett hot mot mänskligheten? Ta del av Henriks insikter och tips i detta avsnitt i Framtidens E-handel.


Henrik berättar om vad data och AI är i stort, och vad som menas med generell AI. Han förklarar även vad han tror kommer automatiseras inom den närmaste framtiden inom e-handel, och vad som menas med “first principle”. Henrik delar slutligen med sig av hur man ska prioritera bland AI och data för att uppnå sina mål.


Här hittar du Henrik & Dairdux:

https://www.linkedin.com/in/henrikgothberg/

https://www.linkedin.com/company/dairdux/

 

Följ Björn på LinkedIn:

https://www.linkedin.com/in/bjornspenger/


Följ Framtidens E-handel på LinkedIn

https://www.linkedin.com/company/framtidens-e-handel/


Besök vår hemsida & Instagram

https://www.framtidensehandel.se/

https://www.instagram.com/framtidens.ehandel/ 


Sponsor

https://treyd.io/


Tusen tack för att du lyssnar!

More Episodes

11/12/2021

61. Lovisa Hahn - Grundare Under Your Skin: "Jag har gråtit på jobbet i tre år", Black Week och purpose

Lovisa Hahn, grundare av hudvårdsvarumärket Under Your Skin, gästar podden Framtidens E-Handel och delar med sig av smärtan, resan och historian som la grunden för märket. Varför började hon jobba med den mytomspunne Fedja? Och hur planerar man inför Black Week?Ta del av Lovisas spännande resa i detta avsnitt i Framtidens E-handel. Lovisa berättar om vad hon tagit med sig av att plugga psykologiprogrammet in i entreprenörslivet, hur otroligt mycket tid och pengar som spenderades innan lansering som ändå inte gick som de hoppats, och hur de fick komma upp med back-up planer för att rädda företaget. Hon förklarar även hur man skapar ett varumärke med ett starkt purpose, och hur man planerar inför dippen som kommer efter Black Week. Lovisa delar slutligen med sig av vad hon lärt sig av sina misslyckanden och vilka tips hon ger till er som vill starta bolag idag.Här hittar du Lovisa & Under Your Skin:https://www.linkedin.com/in/lovisa-hahn-7109b7a1/https://www.instagram.com/lovisahahn/https://underyourskin.se/https://www.instagram.com/underyourskinsthlm/Följ Björn på LinkedIn:https://www.linkedin.com/in/bjornspenger/Följ Framtidens E-handel på LinkedInhttps://www.linkedin.com/company/framtidens-e-handel/Besök vår hemsida & Instagramhttps://www.framtidensehandel.se/https://www.instagram.com/framtidens.ehandel/Sponsorhttps://beyondretail.se/Tusen tack för att du lyssnar!