Framtidens E-Handel

Share

54. Philip Isberg - Startar 5 nya varumärken varje vecka: Tar lean testing av affärskoncept till en helt ny nivå

Entreprenören Philip Isberg gästar podden Framtidens E-Handel och delar med sig av sin otroliga resa där han startat över 200 varumärken. Hur ser man till att maximera effektiviteten när man jobbar? Och vad är det som verkligen krävs för att lyckas? Ta del av Philips grymma resa och tips i detta avsnitt i Framtidens E-handel.


Philip berättar om sin strategi där han testar butiker och produkter i stor skala, hans regler kring hur han väljer sin nästa produkt, och vad som händer om man är för emotionellt anknuten till sin produkt. Han förklarar även hur man startar ett eget brand och butik, fördelarna och nackdelarna med dropshipping, do's & don’ts, och hur han tänker kring prissättningen. Philip delar slutligen med sig av sina bästa tips till andra som är sugna på samma resa.


Här hittar du Philip & Isberg Media:

https://www.linkedin.com/in/philip-/

https://www.instagram.com/philipisberg/

https://www.facebook.com/entrepreneurisberg/ 

https://www.youtube.com/c/philipisberg 

http://isbergmedia.com/

 

Följ Björn på LinkedIn:

https://www.linkedin.com/in/bjornspenger/


Följ Framtidens E-handel på LinkedIn

https://www.linkedin.com/company/framtidens-e-handel/


Besök vår hemsida & Instagram

https://www.framtidensehandel.se/

https://www.instagram.com/framtidens.ehandel/ 


Sponsor

https://treyd.io/


Tusen tack för att du lyssnar!

More Episodes

11/12/2021

61. Lovisa Hahn - Grundare Under Your Skin: "Jag har gråtit på jobbet i tre år", Black Week och purpose

Lovisa Hahn, grundare av hudvårdsvarumärket Under Your Skin, gästar podden Framtidens E-Handel och delar med sig av smärtan, resan och historian som la grunden för märket. Varför började hon jobba med den mytomspunne Fedja? Och hur planerar man inför Black Week?Ta del av Lovisas spännande resa i detta avsnitt i Framtidens E-handel. Lovisa berättar om vad hon tagit med sig av att plugga psykologiprogrammet in i entreprenörslivet, hur otroligt mycket tid och pengar som spenderades innan lansering som ändå inte gick som de hoppats, och hur de fick komma upp med back-up planer för att rädda företaget. Hon förklarar även hur man skapar ett varumärke med ett starkt purpose, och hur man planerar inför dippen som kommer efter Black Week. Lovisa delar slutligen med sig av vad hon lärt sig av sina misslyckanden och vilka tips hon ger till er som vill starta bolag idag.Här hittar du Lovisa & Under Your Skin:https://www.linkedin.com/in/lovisa-hahn-7109b7a1/https://www.instagram.com/lovisahahn/https://underyourskin.se/https://www.instagram.com/underyourskinsthlm/Följ Björn på LinkedIn:https://www.linkedin.com/in/bjornspenger/Följ Framtidens E-handel på LinkedInhttps://www.linkedin.com/company/framtidens-e-handel/Besök vår hemsida & Instagramhttps://www.framtidensehandel.se/https://www.instagram.com/framtidens.ehandel/Sponsorhttps://beyondretail.se/Tusen tack för att du lyssnar!