Framtidens E-Handel

Share

53. Anneli Furustad - E-handelsexpert: Finns det en playbook för framgångsrik e-handel?

E-handelsexperten och e-handelsinfluencern Anneli Furustad gästar podden Framtidens E-Handel och delar med sig av sina 20 år inom IT och vad det har lärt henne. Hur var det för henne att vara mitt i den stora förändringen på Indiska? Och hur är det att jobba med Fedja? Ta del av Annelis grymma tips i detta avsnitt i Framtidens E-handel.

 

Anneli berättar om sitt e-score dokument och hur hon kom upp med det, hur man blir grym på LinkedIn, och varför det är så viktigt att man slutar bry sig om vad folk tycker om en. Hon förklarar även hur man kravställer, och om huruvida det finns en “playbook” för att starta en framgångsrik e-handel eller ej. Anneli berättar slutligen om hennes tips för att prioritera bland allt att göra på bästa sätt. 

 

Länk till scorecard

https://improove.se/affarsutveckling

 

Här hittar du Anneli:

https://www.linkedin.com/in/anneli-furustad/

 

Följ Björn på LinkedIn:

https://www.linkedin.com/in/bjornspenger/


Följ Framtidens E-handel på LinkedIn

https://www.linkedin.com/company/framtidens-e-handel/


Besök vår hemsida & Instagram

https://www.framtidensehandel.se/

https://www.instagram.com/framtidens.ehandel/ 


Sponsor

https://treyd.io/


Tusen tack för att du lyssnar!

More Episodes

11/12/2021

61. Lovisa Hahn - Grundare Under Your Skin: "Jag har gråtit på jobbet i tre år", Black Week och purpose

Lovisa Hahn, grundare av hudvårdsvarumärket Under Your Skin, gästar podden Framtidens E-Handel och delar med sig av smärtan, resan och historian som la grunden för märket. Varför började hon jobba med den mytomspunne Fedja? Och hur planerar man inför Black Week?Ta del av Lovisas spännande resa i detta avsnitt i Framtidens E-handel. Lovisa berättar om vad hon tagit med sig av att plugga psykologiprogrammet in i entreprenörslivet, hur otroligt mycket tid och pengar som spenderades innan lansering som ändå inte gick som de hoppats, och hur de fick komma upp med back-up planer för att rädda företaget. Hon förklarar även hur man skapar ett varumärke med ett starkt purpose, och hur man planerar inför dippen som kommer efter Black Week. Lovisa delar slutligen med sig av vad hon lärt sig av sina misslyckanden och vilka tips hon ger till er som vill starta bolag idag.Här hittar du Lovisa & Under Your Skin:https://www.linkedin.com/in/lovisa-hahn-7109b7a1/https://www.instagram.com/lovisahahn/https://underyourskin.se/https://www.instagram.com/underyourskinsthlm/Följ Björn på LinkedIn:https://www.linkedin.com/in/bjornspenger/Följ Framtidens E-handel på LinkedInhttps://www.linkedin.com/company/framtidens-e-handel/Besök vår hemsida & Instagramhttps://www.framtidensehandel.se/https://www.instagram.com/framtidens.ehandel/Sponsorhttps://beyondretail.se/Tusen tack för att du lyssnar!