Framtidens E-Handel

Share

52. Johnny Skeppstedt - Logistikexpert: Därför ska du upphandla nya logistikavtal

Experten Johnny Skeppstedt gästar podden Framtidens E-Handel och delar med sig av sin kunskap inom absolut allt som har med logistik att göra. Vad är det och varför är det så viktigt inom e-handel? Ta del av Johnnys grymma tips i detta avsnitt i Framtidens E-handel.

 

Johnny berättar om sin resa fram till Parva Magna, hur en mer effektiv och miljövänlig leverans av produkter skulle kunna se ut, och hur man borde tänka när man planerar den geografiska platsen för sitt lager. Han förklarar även hur man tyder en ofta ganska krånglig prislista från en logistikpartner, hur man kan få ner sina kostnader, och hur logistik har sett ut i historien. Johnny berättar slutligen om hur otroligt viktigt det är att ha en balans mellan jobbet och resten i livet.

 

Här hittar du Johnny & Parva Magna:

https://www.linkedin.com/in/johnny-skeppstedt-5b930015/

http://parvamagna.se/

 

Följ Björn på LinkedIn:

https://www.linkedin.com/in/bjornspenger/


Följ Framtidens E-handel på LinkedIn

https://www.linkedin.com/company/framtidens-e-handel/


Besök vår hemsida & Instagram

https://www.framtidensehandel.se/

https://www.instagram.com/framtidens.ehandel/ 


Sponsor

https://treyd.io/


Tusen tack för att du lyssnar!

More Episodes

11/12/2021

61. Lovisa Hahn - Grundare Under Your Skin: "Jag har gråtit på jobbet i tre år", Black Week och purpose

Lovisa Hahn, grundare av hudvårdsvarumärket Under Your Skin, gästar podden Framtidens E-Handel och delar med sig av smärtan, resan och historian som la grunden för märket. Varför började hon jobba med den mytomspunne Fedja? Och hur planerar man inför Black Week?Ta del av Lovisas spännande resa i detta avsnitt i Framtidens E-handel. Lovisa berättar om vad hon tagit med sig av att plugga psykologiprogrammet in i entreprenörslivet, hur otroligt mycket tid och pengar som spenderades innan lansering som ändå inte gick som de hoppats, och hur de fick komma upp med back-up planer för att rädda företaget. Hon förklarar även hur man skapar ett varumärke med ett starkt purpose, och hur man planerar inför dippen som kommer efter Black Week. Lovisa delar slutligen med sig av vad hon lärt sig av sina misslyckanden och vilka tips hon ger till er som vill starta bolag idag.Här hittar du Lovisa & Under Your Skin:https://www.linkedin.com/in/lovisa-hahn-7109b7a1/https://www.instagram.com/lovisahahn/https://underyourskin.se/https://www.instagram.com/underyourskinsthlm/Följ Björn på LinkedIn:https://www.linkedin.com/in/bjornspenger/Följ Framtidens E-handel på LinkedInhttps://www.linkedin.com/company/framtidens-e-handel/Besök vår hemsida & Instagramhttps://www.framtidensehandel.se/https://www.instagram.com/framtidens.ehandel/Sponsorhttps://beyondretail.se/Tusen tack för att du lyssnar!