Framtidens E-Handel

Share

50. Fredrik Ljungman - Expert på varumärkesjuridik: Så säkrar du upp dina immateriella rättigheter

Varumärkesstrategen Fredrik Ljungman gästar podden Framtidens E-Handel och delar med sig av all sin kunskap inom trademarking. Vad är det och varför är det så viktigt att tänka på tidigt? Ta del av Fredriks grymma tips i detta avsnitt i Framtidens E-handel.

 

Fredrik berättar om Otmore och deras moderna version av en juristbyrå, vad skillnaden är mellan designskydd och patent, och vad man ska tänka på när man väljer länder att registrera sig i. Han förklarar även vilka skydd som finns när man registrerar ett AB, hur mycket det vanligtvis kostar, och vilka scams man måste akta sig för. Fredrik berättar slutligen om vilka olika saker man kan skydda och ha fulla rättigheter till.

 

Här hittar du Fredrik & Otmore:

https://www.linkedin.com/in/fredrikljungman/ 

https://otmore.com/


Följ Björn på LinkedIn

https://www.linkedin.com/in/bjornspenger/


Följ Framtidens E-handel på LinkedIn

https://www.linkedin.com/company/framtidens-e-handel/


Besök vår hemsida & Instagram

https://www.framtidensehandel.se/

https://www.instagram.com/framtidens.ehandel/ 


Sponsor

https://treyd.io/


Tusen tack för att du lyssnar!

More Episodes

11/12/2021

61. Lovisa Hahn - Grundare Under Your Skin: "Jag har gråtit på jobbet i tre år", Black Week och purpose

Lovisa Hahn, grundare av hudvårdsvarumärket Under Your Skin, gästar podden Framtidens E-Handel och delar med sig av smärtan, resan och historian som la grunden för märket. Varför började hon jobba med den mytomspunne Fedja? Och hur planerar man inför Black Week?Ta del av Lovisas spännande resa i detta avsnitt i Framtidens E-handel. Lovisa berättar om vad hon tagit med sig av att plugga psykologiprogrammet in i entreprenörslivet, hur otroligt mycket tid och pengar som spenderades innan lansering som ändå inte gick som de hoppats, och hur de fick komma upp med back-up planer för att rädda företaget. Hon förklarar även hur man skapar ett varumärke med ett starkt purpose, och hur man planerar inför dippen som kommer efter Black Week. Lovisa delar slutligen med sig av vad hon lärt sig av sina misslyckanden och vilka tips hon ger till er som vill starta bolag idag.Här hittar du Lovisa & Under Your Skin:https://www.linkedin.com/in/lovisa-hahn-7109b7a1/https://www.instagram.com/lovisahahn/https://underyourskin.se/https://www.instagram.com/underyourskinsthlm/Följ Björn på LinkedIn:https://www.linkedin.com/in/bjornspenger/Följ Framtidens E-handel på LinkedInhttps://www.linkedin.com/company/framtidens-e-handel/Besök vår hemsida & Instagramhttps://www.framtidensehandel.se/https://www.instagram.com/framtidens.ehandel/Sponsorhttps://beyondretail.se/Tusen tack för att du lyssnar!