Framtidens E-Handel

Share

49. Jacob Wibom Westerberg - Från Stockholm till New York: Så expanderar du till USA

Entreprenören Jacob Wibom Westerberg gästar podden Framtidens E-Handel och delar med sig av livet i New York som började bara veckor innan Coronas första lockdown. Hur är det att jobba med sin partner? Och varför vill man expandera till USA? Ta del av Jacobs grymma tips i detta avsnitt i Framtidens E-handel.

 

Jacob berättar inspirationen bakom Juniper, vilken roll Business Sweden har för företag som vill ta sig till USA, och vad det kostar. Han förklarar även hur man ska tänka när det kommer till produktkategorier, vilken betydelse storleken på företaget har, och vilka typer av D2C artiklar som också funkar bra på Amazon. Jacob berättar slutligen om vilka steg man måste ta för att etablera sig sig i USA.

 

Här hittar du Jacob, Juniper & Business Sweden:

https://www.linkedin.com/in/jacobwibomwesterberg/

https://www.instagram.com/juniperofsweden/ 

https://jun-per.com/

https://www.business-sweden.com/


Följ Björn på LinkedIn

https://www.linkedin.com/in/bjornspenger/


Följ Framtidens E-handel på LinkedIn

https://www.linkedin.com/company/framtidens-e-handel/


Besök vår hemsida & Instagram

https://www.framtidensehandel.se/

https://www.instagram.com/framtidens.ehandel/ 


Sponsor

https://treyd.io/


Tusen tack för att du lyssnar!

More Episodes

11/12/2021

61. Lovisa Hahn - Grundare Under Your Skin: "Jag har gråtit på jobbet i tre år", Black Week och purpose

Lovisa Hahn, grundare av hudvårdsvarumärket Under Your Skin, gästar podden Framtidens E-Handel och delar med sig av smärtan, resan och historian som la grunden för märket. Varför började hon jobba med den mytomspunne Fedja? Och hur planerar man inför Black Week?Ta del av Lovisas spännande resa i detta avsnitt i Framtidens E-handel. Lovisa berättar om vad hon tagit med sig av att plugga psykologiprogrammet in i entreprenörslivet, hur otroligt mycket tid och pengar som spenderades innan lansering som ändå inte gick som de hoppats, och hur de fick komma upp med back-up planer för att rädda företaget. Hon förklarar även hur man skapar ett varumärke med ett starkt purpose, och hur man planerar inför dippen som kommer efter Black Week. Lovisa delar slutligen med sig av vad hon lärt sig av sina misslyckanden och vilka tips hon ger till er som vill starta bolag idag.Här hittar du Lovisa & Under Your Skin:https://www.linkedin.com/in/lovisa-hahn-7109b7a1/https://www.instagram.com/lovisahahn/https://underyourskin.se/https://www.instagram.com/underyourskinsthlm/Följ Björn på LinkedIn:https://www.linkedin.com/in/bjornspenger/Följ Framtidens E-handel på LinkedInhttps://www.linkedin.com/company/framtidens-e-handel/Besök vår hemsida & Instagramhttps://www.framtidensehandel.se/https://www.instagram.com/framtidens.ehandel/Sponsorhttps://beyondretail.se/Tusen tack för att du lyssnar!