Framtidens E-Handel

Share

46. Elvira Eriksson - Grundare Mockberg: Motgångar gör dig starkare

Entreprenören Elvira Eriksson gästar podden Framtidens E-Handel och berättar om hur livet tog en helt ny vändning efter en svår olycka och hur hon fick en helt ny syn på livet. Hur viktig var timingen för Mockbergs framgång? Och vilka insikter fick hon om Kina efter sina resor där? Ta del av Elviras spännande resa i detta avsnitt i Framtidens E-handel.

 

Elvira berättar om hur det kändes som entreprenör att stå mitt i en storm av motgångar, hur e-handeln har förändrats de sista åren, och varför allt som händer ens företag blir så otroligt personligt. Hon förklarar även hur Mockbergs designsamarbeten ser ut, om idén och drivkraften bakom märket, och hur futuristiska Kina redan är i jämförelse med Sverige. Elvira berättar slutligen om hur viktigt det är för henne att leva här och nu.

 

Här hittar du Elvira & Mockberg

https://se.linkedin.com/in/elviraeriksson 

https://mockberg.com/ 

https://www.instagram.com/mockberg/


Gillar du podden? Stötta oss & donera en slant 👇

https://supporter.acast.com/framtidens-e-handel


Supporta oss genom att rate:a podden i iPhone-appen Podcaster

https://podcasts.apple.com/us/podcast/framtidens-e-handel/id1536993379

 

Följ Björn på LinkedIn

https://www.linkedin.com/in/bjornspenger/

 

Följ Framtidens E-handel på LinkedIn

https://www.linkedin.com/company/framtidens-e-handel/

 

Besök vår hemsida & Instagram

https://www.framtidensehandel.se/

https://www.instagram.com/framtidens.ehandel/ 


Sponsor

https://www.svea.com/


Tusen tack för att du lyssnar!

More Episodes

11/12/2021

61. Lovisa Hahn - Grundare Under Your Skin: "Jag har gråtit på jobbet i tre år", Black Week och purpose

Lovisa Hahn, grundare av hudvårdsvarumärket Under Your Skin, gästar podden Framtidens E-Handel och delar med sig av smärtan, resan och historian som la grunden för märket. Varför började hon jobba med den mytomspunne Fedja? Och hur planerar man inför Black Week?Ta del av Lovisas spännande resa i detta avsnitt i Framtidens E-handel. Lovisa berättar om vad hon tagit med sig av att plugga psykologiprogrammet in i entreprenörslivet, hur otroligt mycket tid och pengar som spenderades innan lansering som ändå inte gick som de hoppats, och hur de fick komma upp med back-up planer för att rädda företaget. Hon förklarar även hur man skapar ett varumärke med ett starkt purpose, och hur man planerar inför dippen som kommer efter Black Week. Lovisa delar slutligen med sig av vad hon lärt sig av sina misslyckanden och vilka tips hon ger till er som vill starta bolag idag.Här hittar du Lovisa & Under Your Skin:https://www.linkedin.com/in/lovisa-hahn-7109b7a1/https://www.instagram.com/lovisahahn/https://underyourskin.se/https://www.instagram.com/underyourskinsthlm/Följ Björn på LinkedIn:https://www.linkedin.com/in/bjornspenger/Följ Framtidens E-handel på LinkedInhttps://www.linkedin.com/company/framtidens-e-handel/Besök vår hemsida & Instagramhttps://www.framtidensehandel.se/https://www.instagram.com/framtidens.ehandel/Sponsorhttps://beyondretail.se/Tusen tack för att du lyssnar!