Framtidens E-Handel

Share

44. Victor Halvarsson - Grundare Vanbruun: E-handel med höga snittordervärden

Entreprenören Victor Halvarsson gästar podden Framtidens E-Handel och berättar att han just nu är i Stockholm för att göra en personlig leverans till en kund. Är det viktigt att umgås med andra entreprenörer om man vill bli det själv? Och hur diversifierar man sig inom fine jewelry kategorin? Ta del av Victors resa och tips i detta avsnitt i Framtidens E-handel 🛍️

 

Viktor berättar om hur han blev smyckesexpert, hur Corona påverkade företaget och försäljningen, och hur mycket tid VANBRUUN lägger på sina kunder för att säkerställa en grym relation. Han förklarar även när man borde antälla mer personal för att växa bättre, och om deras konkurrenter som ofta ser ner på dem pga deras unika säljmetod. Viktor berättar slutligen vad framgång betyder för honom!

 

Här hittar du Viktor & VANBRUUN:

https://www.linkedin.com/in/victorhalvarsson/ 

https://vanbruun.com/se 

https://www.instagram.com/vanbruun/?hl=en


Gillar du podden? Stötta oss & donera en slant 👇

https://supporter.acast.com/framtidens-e-handel


Supporta oss genom att rate:a podden i iPhone-appen Podcaster

https://podcasts.apple.com/us/podcast/framtidens-e-handel/id1536993379

 

Följ Björn på LinkedIn

https://www.linkedin.com/in/bjornspenger/

 

Följ Framtidens E-handel på LinkedIn

https://www.linkedin.com/company/framtidens-e-handel/

 

Besök vår hemsida & Instagram

https://www.framtidensehandel.se/

https://www.instagram.com/framtidens.ehandel/ 


Sponsor

https://www.svea.com/


Tusen tack för att du lyssnar!

More Episodes

11/12/2021

61. Lovisa Hahn - Grundare Under Your Skin: "Jag har gråtit på jobbet i tre år", Black Week och purpose

Lovisa Hahn, grundare av hudvårdsvarumärket Under Your Skin, gästar podden Framtidens E-Handel och delar med sig av smärtan, resan och historian som la grunden för märket. Varför började hon jobba med den mytomspunne Fedja? Och hur planerar man inför Black Week?Ta del av Lovisas spännande resa i detta avsnitt i Framtidens E-handel. Lovisa berättar om vad hon tagit med sig av att plugga psykologiprogrammet in i entreprenörslivet, hur otroligt mycket tid och pengar som spenderades innan lansering som ändå inte gick som de hoppats, och hur de fick komma upp med back-up planer för att rädda företaget. Hon förklarar även hur man skapar ett varumärke med ett starkt purpose, och hur man planerar inför dippen som kommer efter Black Week. Lovisa delar slutligen med sig av vad hon lärt sig av sina misslyckanden och vilka tips hon ger till er som vill starta bolag idag.Här hittar du Lovisa & Under Your Skin:https://www.linkedin.com/in/lovisa-hahn-7109b7a1/https://www.instagram.com/lovisahahn/https://underyourskin.se/https://www.instagram.com/underyourskinsthlm/Följ Björn på LinkedIn:https://www.linkedin.com/in/bjornspenger/Följ Framtidens E-handel på LinkedInhttps://www.linkedin.com/company/framtidens-e-handel/Besök vår hemsida & Instagramhttps://www.framtidensehandel.se/https://www.instagram.com/framtidens.ehandel/Sponsorhttps://beyondretail.se/Tusen tack för att du lyssnar!