Framtidens E-Handel

Share

42. Anders Ankarlid - Grundare A Good Company: Är e-handel hållbart, eller är det en myt?

Entreprenören Anders Ankarlid gästar podden Framtidens E-Handel och berättar om sitt stora engagemang inom klimatfrågan. Vad är green washing? Och vilka är de största klimatbovarna när man har företag? Ta del av Anders spännande resa och tips i detta avsnitt i Framtidens E-handel 🛍️

 

Anders berättar om hur wellness och personlig utveckling har stärkt honom, hur det var att gå tillbaka till ett “vanligt jobb” efter att ha gjort en entreprenörsresa, och vad sommaren 2018 gjorde med honom personligen och hur det blev starten för A Good Company. Han förklarar även huruvida e-handel och hållbarhet går hand i hand eller ej, och vilka det egentligen är som har ansvaret, konsumenten eller företagen? Anders delar slutligen med sig vad man som företag kan göra för att bli mer klimatsmart!

 

Här hittar du Anders & A Good Company:

https://www.linkedin.com/in/andersankarlid/ 

https://www.instagram.com/andersankarlid/?hl=en 

https://www.instagram.com/agoodcom/?hl=en 

https://agood.com/


Gillar du podden? Stötta oss & donera en slant 👇

https://supporter.acast.com/framtidens-e-handel


Supporta oss genom att rate:a podden i iPhone-appen Podcaster

https://podcasts.apple.com/us/podcast/framtidens-e-handel/id1536993379

 

Följ Björn på LinkedIn

https://www.linkedin.com/in/bjornspenger/

 

Följ Framtidens E-handel på LinkedIn

https://www.linkedin.com/company/framtidens-e-handel/

 

Besök vår hemsida & Instagram

https://www.framtidensehandel.se/

https://www.instagram.com/framtidens.ehandel/ 


Sponsor

https://www.svea.com/


Tusen tack för att du lyssnar!

More Episodes

11/12/2021

61. Lovisa Hahn - Grundare Under Your Skin: "Jag har gråtit på jobbet i tre år", Black Week och purpose

Lovisa Hahn, grundare av hudvårdsvarumärket Under Your Skin, gästar podden Framtidens E-Handel och delar med sig av smärtan, resan och historian som la grunden för märket. Varför började hon jobba med den mytomspunne Fedja? Och hur planerar man inför Black Week?Ta del av Lovisas spännande resa i detta avsnitt i Framtidens E-handel. Lovisa berättar om vad hon tagit med sig av att plugga psykologiprogrammet in i entreprenörslivet, hur otroligt mycket tid och pengar som spenderades innan lansering som ändå inte gick som de hoppats, och hur de fick komma upp med back-up planer för att rädda företaget. Hon förklarar även hur man skapar ett varumärke med ett starkt purpose, och hur man planerar inför dippen som kommer efter Black Week. Lovisa delar slutligen med sig av vad hon lärt sig av sina misslyckanden och vilka tips hon ger till er som vill starta bolag idag.Här hittar du Lovisa & Under Your Skin:https://www.linkedin.com/in/lovisa-hahn-7109b7a1/https://www.instagram.com/lovisahahn/https://underyourskin.se/https://www.instagram.com/underyourskinsthlm/Följ Björn på LinkedIn:https://www.linkedin.com/in/bjornspenger/Följ Framtidens E-handel på LinkedInhttps://www.linkedin.com/company/framtidens-e-handel/Besök vår hemsida & Instagramhttps://www.framtidensehandel.se/https://www.instagram.com/framtidens.ehandel/Sponsorhttps://beyondretail.se/Tusen tack för att du lyssnar!