Framtidens E-Handel

Share

39. Sanna Jakobson - Grundare Olivia & Oliver: Hur två nära-döden upplevelser påverkade beslutet att starta ett eget brand

Entreprenören Sanna Jakobson gästar podden Framtidens E-Handel och berättar om sina nära-döden upplevelser som förändrade hennes syn på livet. Vad är svårast med att starta ett företag? Och hur får man verkligheten att gå ihop med passionen? Ta del av Sannas spännande resa och tips i detta avsnitt i Framtidens E-handel. Sanna berättar om hur det är att vara anställd samtidigt som man bygger sitt egna företag, den kaotiska första upplevelsen av leveransen av hennes produkter, hur man löser logistiken i ett hemmalager, och hur hon gjorde för att finansiera projektet. Hon förklarar även hur man gör för att få in autentiska reviews till sina produkter, och om vilken typ av marknadsföring hon använder sig av. Sanna berättar slutligen om vikten av att få stöd och support från nära och kära.


Här hittar du Sanna & Olivia and Oliver:

https://oliviaandoliver.se/ 

https://www.instagram.com/oliviaoliverstore/


Gillar du podden? Stötta oss & donera en slant 👇

https://supporter.acast.com/framtidens-e-handel


Supporta oss genom att rate:a podden i iPhone-appen Podcaster

https://podcasts.apple.com/us/podcast/framtidens-e-handel/id1536993379

 

Följ Björn på LinkedIn

https://www.linkedin.com/in/bjornspenger/

 

Följ Framtidens E-handel på LinkedIn

https://www.linkedin.com/company/framtidens-e-handel/

 

Besök vår hemsida & Instagram

https://www.framtidensehandel.se/

https://www.instagram.com/framtidens.ehandel/ 


Sponsor

https://www.svea.com/


Tusen tack för att du lyssnar!

More Episodes

11/12/2021

61. Lovisa Hahn - Grundare Under Your Skin: "Jag har gråtit på jobbet i tre år", Black Week och purpose

Lovisa Hahn, grundare av hudvårdsvarumärket Under Your Skin, gästar podden Framtidens E-Handel och delar med sig av smärtan, resan och historian som la grunden för märket. Varför började hon jobba med den mytomspunne Fedja? Och hur planerar man inför Black Week?Ta del av Lovisas spännande resa i detta avsnitt i Framtidens E-handel. Lovisa berättar om vad hon tagit med sig av att plugga psykologiprogrammet in i entreprenörslivet, hur otroligt mycket tid och pengar som spenderades innan lansering som ändå inte gick som de hoppats, och hur de fick komma upp med back-up planer för att rädda företaget. Hon förklarar även hur man skapar ett varumärke med ett starkt purpose, och hur man planerar inför dippen som kommer efter Black Week. Lovisa delar slutligen med sig av vad hon lärt sig av sina misslyckanden och vilka tips hon ger till er som vill starta bolag idag.Här hittar du Lovisa & Under Your Skin:https://www.linkedin.com/in/lovisa-hahn-7109b7a1/https://www.instagram.com/lovisahahn/https://underyourskin.se/https://www.instagram.com/underyourskinsthlm/Följ Björn på LinkedIn:https://www.linkedin.com/in/bjornspenger/Följ Framtidens E-handel på LinkedInhttps://www.linkedin.com/company/framtidens-e-handel/Besök vår hemsida & Instagramhttps://www.framtidensehandel.se/https://www.instagram.com/framtidens.ehandel/Sponsorhttps://beyondretail.se/Tusen tack för att du lyssnar!