Framtidens E-Handel

Share

31. Urban Lindstedt - Handelns historia: Så har Sveriges handel utvecklats sedan 1600-talet, vad innebär handel idag, och vad vi kan förvänta oss av framtidens handel

Urban Lindstedt är journalisten och e-handelsexperten och bland annat driver poddarna E-handelstrender samt Historia Nu. I detta bonus-avsnitt av Framtidens E-handel kombinerar vi dessa två teman, e-handel och historia, för att prata om handelns resa i Sverige. Hur såg handel ut runt 1600-talet? Och vad kan vi lära oss genom att titta tillbaka i historien? Ta del av Urbans spännande historier i detta avsnitt i Framtidens E-handel. Urban berättar om hur den första svenska postordern såg ut, om konsumenternas otroliga makt i samhället, och vilken svensk mataffär som var först med självbetjäning. Han förklarar även komplexiteten med sociala medier, vikten av kundvärde, och hans första möte med Google-grundaren. Urban berättar slutligen om framtidens handel och vilken roll bemanningslösa butiker kommer spela.

 

Här hittar du Urban, E-handelstrender & Historia Nu

https://www.linkedin.com/in/urbanlindstedt/

https://ehandelstrender.se/

https://historia.nu/


Gillar du podden? Stötta oss & donera en slant 👇

https://supporter.acast.com/framtidens-e-handel


Supporta oss genom att rate:a podden i iPhone-appen Podcaster

https://podcasts.apple.com/us/podcast/framtidens-e-handel/id1536993379

 

Följ Björn på LinkedIn

https://www.linkedin.com/in/bjornspenger/

 

Följ Framtidens E-handel på LinkedIn

https://www.linkedin.com/company/framtidens-e-handel/

 

Besök vår hemsida & Instagram

https://www.framtidensehandel.se/

https://www.instagram.com/framtidens.ehandel/ 


Sponsor

https://improove.se/


Tusen tack för att du lyssnar!

More Episodes

11/12/2021

61. Lovisa Hahn - Grundare Under Your Skin: "Jag har gråtit på jobbet i tre år", Black Week och purpose

Lovisa Hahn, grundare av hudvårdsvarumärket Under Your Skin, gästar podden Framtidens E-Handel och delar med sig av smärtan, resan och historian som la grunden för märket. Varför började hon jobba med den mytomspunne Fedja? Och hur planerar man inför Black Week?Ta del av Lovisas spännande resa i detta avsnitt i Framtidens E-handel. Lovisa berättar om vad hon tagit med sig av att plugga psykologiprogrammet in i entreprenörslivet, hur otroligt mycket tid och pengar som spenderades innan lansering som ändå inte gick som de hoppats, och hur de fick komma upp med back-up planer för att rädda företaget. Hon förklarar även hur man skapar ett varumärke med ett starkt purpose, och hur man planerar inför dippen som kommer efter Black Week. Lovisa delar slutligen med sig av vad hon lärt sig av sina misslyckanden och vilka tips hon ger till er som vill starta bolag idag.Här hittar du Lovisa & Under Your Skin:https://www.linkedin.com/in/lovisa-hahn-7109b7a1/https://www.instagram.com/lovisahahn/https://underyourskin.se/https://www.instagram.com/underyourskinsthlm/Följ Björn på LinkedIn:https://www.linkedin.com/in/bjornspenger/Följ Framtidens E-handel på LinkedInhttps://www.linkedin.com/company/framtidens-e-handel/Besök vår hemsida & Instagramhttps://www.framtidensehandel.se/https://www.instagram.com/framtidens.ehandel/Sponsorhttps://beyondretail.se/Tusen tack för att du lyssnar!