Framtidens E-Handel

Share

14. Monique Sümeghy - Influencer marketing på NA-KD: Testa tiotusentals samarbeten och signa de bäst presterande långsiktigt

Monique Sümeghy började på NA-KD när bolaget var tre månader gammalt med några få miljoner i årsomsättning. Som Head of Influencer Brand Collaborations ansvarade hon för alla stora influencer-samarbeten tills att NA-KD redan fyra år senare nådde miljardomsättning. Idag driver Monique sin egen marknadsföringsbyrå Brand Influence där hon hjälper ett fåtal utvalda varumärken att skala influencer marketing på västerländska marknader. I podcasten Framtidens E-Handel får vi höra hur det var att arbeta på NA-KD under bolagets tidigare år, varför kritiken som framförts mot bolagets kultur inte är berättigad, samt en djup genomgång av vad influencer marketing är för något och hur man bedriver det i stor skala. Vi får höra hur man kategoriserar influencers, hur ett samarbete skiljer sig åt beroende på influencerns storlek, vilka nyckeltal man ska mäta, varför man inte ska jobba med “potential reach”, och hur influencer marketing har förändrats de senaste fem åren. Monique berättar slutligen även om de största misstagen folk gör när de bedriver influencer marketing. Missa inte detta djupgående avsnitt av Framtidens E-handel som ger dig en unik insyn i hur ett av världens hetaste e-handelsbolag bedriver influencer marketing.


Här hittar du Monique Sümeghy

https://www.linkedin.com/in/moniquesumeghy/


Gillar du podden? Stötta oss & donera en slant 👇

https://supporter.acast.com/framtidens-e-handel


Supporta oss genom att rate:a podden i iPhone-appen Podcaster

https://podcasts.apple.com/us/podcast/framtidens-e-handel/id1536993379

 

Följ Björn på LinkedIn

https://www.linkedin.com/in/bjornspenger/

 

Följ Framtidens E-handel på LinkedIn

https://www.linkedin.com/company/framtidens-e-handel/

 

Besök vår hemsida & Instagram

https://www.framtidensehandel.se/

https://www.instagram.com/framtidens.ehandel/ 


Sponsor

https://beyondretail.se/


Tusen tack för att du lyssnar!

More Episodes

11/12/2021

61. Lovisa Hahn - Grundare Under Your Skin: "Jag har gråtit på jobbet i tre år", Black Week och purpose

Lovisa Hahn, grundare av hudvårdsvarumärket Under Your Skin, gästar podden Framtidens E-Handel och delar med sig av smärtan, resan och historian som la grunden för märket. Varför började hon jobba med den mytomspunne Fedja? Och hur planerar man inför Black Week?Ta del av Lovisas spännande resa i detta avsnitt i Framtidens E-handel. Lovisa berättar om vad hon tagit med sig av att plugga psykologiprogrammet in i entreprenörslivet, hur otroligt mycket tid och pengar som spenderades innan lansering som ändå inte gick som de hoppats, och hur de fick komma upp med back-up planer för att rädda företaget. Hon förklarar även hur man skapar ett varumärke med ett starkt purpose, och hur man planerar inför dippen som kommer efter Black Week. Lovisa delar slutligen med sig av vad hon lärt sig av sina misslyckanden och vilka tips hon ger till er som vill starta bolag idag.Här hittar du Lovisa & Under Your Skin:https://www.linkedin.com/in/lovisa-hahn-7109b7a1/https://www.instagram.com/lovisahahn/https://underyourskin.se/https://www.instagram.com/underyourskinsthlm/Följ Björn på LinkedIn:https://www.linkedin.com/in/bjornspenger/Följ Framtidens E-handel på LinkedInhttps://www.linkedin.com/company/framtidens-e-handel/Besök vår hemsida & Instagramhttps://www.framtidensehandel.se/https://www.instagram.com/framtidens.ehandel/Sponsorhttps://beyondretail.se/Tusen tack för att du lyssnar!