Share

cover art for Lage festival med Håvard Ese Eliassen

Braksnakk

Lage festival med Håvard Ese Eliassen

Season 3, Ep. 4

I denne episoden snakker vi med Håvard Ese Eliassen som er en av arrangørene bak Fres festival. Festivalen er lokalisert på et gårdstun langt inne i Sognefjorden og drives på dugnad. Håvard forteller om veien fra hjemmesnekrede toaletter, uten vakthold og med medbrakt drikke, til å bli den helprofesjonelle festivalen de er i dag.


Les mer om Fresn her: https://www.fresn.no/

More episodes

View all episodes

 • 3. Bli kjent med Midjefigur fra Mat Duo

  50:19
  I denne episoden får vi besøk av Midjefigur som er halve delen av den mate duoen Mat Duo. Mat Duo har gitt ut låter sammen med Linni og Kamelen og er veldig i vinden om dagen. Vi snakker om hvordan det er å ha en viral låt, tik tok, jobbe med video, krenking og stage diving med briller.
 • 2. Backing med Caja Magnussen, Michelle Ullestad, Markella Assimakis og Emma Putnam

  01:06:21
  I denne episoden får vi besøk av fire fremadstormende artister som også er venner privat. Markella, Caja, Michelle Ullestad og Emma fra Of All Things snakker om backing, sjalusi, viktigheten av produsenter, drømmer om geitgård i Hellas og første gangen noen var på P3 gull.
 • 1. Sjangerhopping med Embla Karidotter

  01:16:41
  Embla, først kjent som "trommeslageren i Razika" har etter bandets ubestemte pause startet opp soloprosjektet Embla and the Karidotters. Vi snakker om hennes stilskifte, hennes første forbilde Avril Lavigne, livet med og etter Razika og hvordan det er i gå med cowboyhatt i Bergen by.Følg Embla (og Luna) på Instagram: @emblakaridotter
 • 5. Starte fresh med GKR

  50:19
  Gaukur Grétuson (GKR) er en islandsk rapper som har funnet veien til Bergen. Vi snakker om hvordan det er å flytte til et nytt land, viktigheten av å re sengen, gå med sin egen merch og om å elske seg selv. Denne episoden er på engelsk.
 • 3. Dagny in Conversation - live @ Vill Vill Vest 2022

  49:38
  Kaja Kirsebom intervjuer Dagny og tar oss med på hennes reise til pop-toppen via oppveksten i Tromsø, stuekonsert-turnéer, artist-drømmer i London og internasjonal platekontrakt.Opptaket er gjort foran publikum.
 • 2. Dataanalyse for dummies med Michelle Yuen

  33:47
  Klikk, likes og strømmetall - hva kan man bruke all informasjonen til? Vi snakker med Michelle Yuen fra selskapet Chartmetric. Michelle jobber med å samle inn og analysere tall fra sosiale medier, YouTube og strømmetjenester på vegne av artister.
 • 1. Mental helse med Mari

  53:26
  Vi får vi besøk av spesialistpsykolog Mari og snakker om mental helse, prestasjonspress, søvn, og nødvendigheten av å ha et alterego som kan ta støyten når det går skeis.
 • 8. Stemmen med Shikoswe

  42:44
  Den kritikerroste indie-artisten Shikoswe snakker om tidsreise med hjelp av stemmen, drømmen om å lage strile-indie og hvordan hun av en tilfeldighet endte opp å lage gitarbasert musikk. Følg Shikoswe på:SpotifyTidalApple MusicInstagramYouTubeFacebook