Share

cover art for Lars Vaular in Conversation - live @ Vill Vill Vest 2023

Braksnakk

Lars Vaular in Conversation - live @ Vill Vill Vest 2023

Season 5, Ep. 1

Kaja Kirsebom intervjuer Lars Vaular om reisen fra oppveksten i Åsane til den evig fornyende og populære rapartisten vi kjenner ham som i dag.

Opptaket er uredigert og gjort foran publikum på Vill Vill Vest i november 2023.

More episodes

View all episodes

 • 3. Kreativitet med Nam Phuong Nguyen

  01:01:37
  I denne episoden får vi besøk av Nam Phuong Nguyen fra Fjorden Baby! og soloprosjektet G-reven. Vi snakker om MTV, forbilder, hans prisvinnende blogg og hans rolle i en undergrunns blaxploitation film.
 • 2. Artisteri med DØSSI

  50:20
  I denne episoden får vi besøk av artisten DØSSI. Ingrid Døssland lager melankolsk ettertenksom pop på norsk. Vi snakker om låtskriving, sad girl, tilfeldigheter og det å være freak på NHH.
 • 4. Produsering med David Grytten

  01:04:40
  I denne episoden får vi besøk av David Grytten. Vi snakker om hvordan han endte opp som produsent, hvordan Hester V75 kom sammen og arbeidet med Vågards posthume debutplate Notoriske B.O.G.
 • 3. Bli kjent med Midjefigur fra Mat Duo

  50:19
  I denne episoden får vi besøk av Midjefigur som er halve delen av den mate duoen Mat Duo. Mat Duo har gitt ut låter sammen med Linni og Kamelen og er veldig i vinden om dagen. Vi snakker om hvordan det er å ha en viral låt, tik tok, jobbe med video, krenking og stage diving med briller.
 • 2. Backing med Caja Magnussen, Michelle Ullestad, Markella Assimakis og Emma Putnam

  01:06:21
  I denne episoden får vi besøk av fire fremadstormende artister som også er venner privat. Markella, Caja, Michelle Ullestad og Emma fra Of All Things snakker om backing, sjalusi, viktigheten av produsenter, drømmer om geitgård i Hellas og første gangen noen var på P3 gull.
 • 1. Sjangerhopping med Embla Karidotter

  01:16:41
  Embla, først kjent som "trommeslageren i Razika" har etter bandets ubestemte pause startet opp soloprosjektet Embla and the Karidotters. Vi snakker om hennes stilskifte, hennes første forbilde Avril Lavigne, livet med og etter Razika og hvordan det er i gå med cowboyhatt i Bergen by.Følg Embla (og Luna) på Instagram: @emblakaridotter
 • 5. Starte fresh med GKR

  50:19
  Gaukur Grétuson (GKR) er en islandsk rapper som har funnet veien til Bergen. Vi snakker om hvordan det er å flytte til et nytt land, viktigheten av å re sengen, gå med sin egen merch og om å elske seg selv. Denne episoden er på engelsk.
 • 4. Lage festival med Håvard Ese Eliassen

  32:08
  I denne episoden snakker vi med Håvard Ese Eliassen som er en av arrangørene bak Fres festival. Festivalen er lokalisert på et gårdstun langt inne i Sognefjorden og drives på dugnad. Håvard forteller om veien fra hjemmesnekrede toaletter, uten vakthold og med medbrakt drikke, til å bli den helprofesjonelle festivalen de er i dag.Les mer om Fresn her: https://www.fresn.no/