Topplinjen: Bak tallene med finansdirektørene

Share

BONUS: Hva kan ledere lære av dagens unge arbeidstakere?

Season 4

Hva kan ledere og unge arbeidstakere lære av hverandre? Våre gjester byr på et nyansert bilde. Hør deres svar, når vi runder av årets sesong med latter, gode tips og lærerike refleksjoner som du kan ta med deg inn i det nye året. 


Arbeidslivsekspert og Partner i Deloitte, Eva Gjøvikli og programleder, Marte Ramuz Eriksen, diskuterer svarene.  


More Episodes

 • 5. Samspillet mellom styret og CFO, med Jon Erik Reinhardsen

  26:37
  I Topplinjen møter du noen av Norges fremste CFOer. Denne uken endres perspektivet når vi får besøk av — ikke bare sjefen til CFO — men «sjefen til sjefen». Styreleder i Equinor og leder av revisjonsutvalget i Telenor, Jon Erik Reinhardsen gjester ukens podkast og deler sine refleksjoner om hva som er en god CFO, sett fra et styreperspektiv. Med seg inn i diskusjonen får han selskap av Sjur Gaaseide, CEO i Deloitte og programleder, Marte Ramuz Eriksen, partner i ZYNK AS. Hva er nøkkelen til et godt samspill mellom styret, styreleder og administrasjonen?
 • 5. Mulighetsorientering med CFO i Schibsted, Ragnar Kårhus.

  27:02
  Noen lammes av kriser. Andre finner et ekstra gir. CFO i Schibsted, Ragnar Kårhus, gjester ukens Topplinjen. Hør Schibsteds endringsreise, hvordan krisetid til en mulighetsarena og etterpåklokskapen fra bakspeilet. Han får selskap av Sjur Gaaseide, CEO i Deloitte og programleder, Marte Ramuz Eriksen, partner i ZYNK AS.
 • BONUS: Hvordan har pandemien påvirket deg og hvilke muligheter har den gitt?

  22:29
  Gjennom sesong fire av Topplinjen har vi stilt gjestene våre bonusspørsmålet: Hvordan har pandemien påvirket deg, og hvilke muligheter har den gitt? Hør Jan Tore Sanner, Martin Skancke, Jon Erik Reinhardsen, Lars Løddesøl, Ragnar Kårhus, Stein Eriksen og Sjur Gaaseide dele sine tanker.  Arbeidslivsekspert og partner i Deloitte, Eva Gjøvikli og programleder Marte Ramuz Eriksen, diskuterer svarene.
 • 4. Snuoperasjonen i XXL med CFO, Stein Eriksen

  28:32
  Fra krisehøst til salgsbonanza. Bli med på en berg- og dalbanetur i sportsbransjen, når CFO i XXL, Stein Eriksen, gjester ukens Topplinjen. Sammen med Sjur Gaaseide, CEO i Deloitte og programleder, Marte Ramuz Eriksen, partner i ZYNK AS, deler Eriksen sine tanker om hvordan hans rolle har endret seg og hva som ble suksessfaktorene for å snu XXL fra krise til suksess. 
 • 3. Fra CFO til CVO med CFO i Storebrand, Lars Løddesøl

  28:11
  Verdibegrepet er i endring og CFO i Storebrand, Lars Løddesøl, har klare formeninger om hvordan hans rolle har endret seg. Tiden er moden for nytenkning rundt CFO-rollen og den helhetlige verdiskapingen dagens CFOer må stå i spissen for. Med seg inn i diskusjonen får han selskap av Anne Jones, leder av Deloittes CFO-program og programleder, Marte Ramuz Eriksen, partner i ZYNK AS.
 • 2. Veien mot globale bærekraftstandarder med Martin Skancke

  28:30
  Hvordan navigere i jungelen av ulike bærekraftstandarder? Martin Skancke, leder for PRI og styremedlem i Storebrand ASA, gjester ukens episode. Sammen med Anne Jones, partner i Deloitte, og programleder Marte Ramuz Eriksen, partner i ZYNK AS, diskuteres hvordan bærekraftrapporteringen kan skape økt verdi ved å integreres i strategiprosessene. 
 • 1. Omstillingsbehovet i norsk næringsliv med finansminister Jan Tore Sanner

  31:05
  Vi sparker i gang ny sesong med besøk av hele Norges finansdirektør – nemlig finansminister Jan Tore Sanner! I samtale med Sjur Gaaseide, CEO i Deloitte Norge, og programleder Marte Ramuz Eriksen, Partner i Zynk deler Sanner sine betraktninger rundt omstillingsbehovet næringslivet står i etter pandemien, men også på lengre sikt. 
 • Introepisode: Sesong 4

  01:18
  Hva holder Norges toppledere våkne om natten? Sentralt i årets sesong står bærekraft og ringvirkningene av pandemien. Bli med inn i Topplinjen for et unikt innblikk i utfordringene, erfaringene og temaene som preger hverdagen til Norges fremste CFO’er og toppledere.