Share

cover art for 160. Joe Jonas är på marknaden och Kanye åker i fängelse?

Paparazzi

160. Joe Jonas är på marknaden och Kanye åker i fängelse?

Barnäktenskap, Joe Jonas som singel, public affections mellan Kylie och Sacrebleu, Kanye's BJ på en båt och senaste bantningstrenden från Hollywood. Plus...stula skorn på en dejt? Tune in och häng med!!

More episodes

View all episodes

 • 166. Kylie Jenner är bff med Jordyn Woods igen och Taylor Swift måste sökoptimera sig själv?

  46:45
  Tissel Tassel, hur står det egentligen till med Taylor Swift efter tragedin i Brasilien? Hur ska hon sökoptimera sitt namn denna gång? Max har läst intervjun mellan Jennifer Lawrence och Kylie Jenner, skräll den sög, medan Michelle summerar Cassie och P Diddy för oss alla. På med hörlurarna!
 • 165. Prinsessan Sofia har varit med i en sekt och Lukas Gage gillar seggs?

  51:05
  "Scoop-diddy-whoop" för att citera Kanye West. Det stora förtal- och scoop-avsnittet! Max har inside info om Chris Appleton och Luke Gage! Michelle har grävt fram ett och annat om prinsessan Sofias förflutet! Gay news! Shawn Mendes är straight! Scammers i Salt Lake City! God natt TA ALLT VI SÄGER MED EN NYPA SALT. DET HÄR ÄR UNDERHÅLLNING, INTE FAKTAPODD. Någon som vet om vi har med disclaimers i det här avsnittet?
 • 164. The Woman In Me *BOKSPECIAL*

  01:00:15
  Efter att ha lagt vantarna på vars ett ex av Britney's EFTERLÄNGTADE tell all bok har vi nu ett å annat att säga om saker. Häng med på ett specialavsnitt helt dedikerat till Britney's nyligen släppta självbiografi "The Woman In Me". Hur var Justin Timberlake egentligen, är det rimligt att supa med sin mamma när man är 13 år gammal, vad är det för naturmedicin hon knaprar på och ÄR Sam det finaste vi har? LYSSNA NU!
 • 163. Jada har dumpat Will Smith och Matilda Djerf är cancelled?

  48:13
  Michelles är fortfarande i sin crying era! Konspirationer om Britney Spears självbiografi! Matilda Djerf är cancelled! Julia Fox har släppt sin självbiografi! Jada Pinkett Smith är hatad av alla!
 • 162. Taylor Swift fejkar det och Katy Perry är olaglig?

  46:51
  Buckle up bitches - Millie Bobby Brown har en ghostwriter och hela världen verkar hata henne, Taylor Swift är i sin fake boyfriend era igen, Katy Perry är inspirationen till en ny lag och Britney Spears räddar LA's ekonomi. Detta och mycket mer i veckans packade avsnitt av Paparazzi!
 • 161. Katy Perry är på det igen och Ashton Kutcher m*rdade sitt ex?

  59:23
  TW m*rd och s*xuella övergrepp. Danny Masterson! Sc*entologerna! Mila Kunis och Ashton Kutcher är cancelled! Jimmy Fallon är cancelled! Drew Barrymore är cancelled! Russel Brand? Cancelled. Och sen något om en tjeja som kört in i ett träd. HEJ.
 • 159. Britney är singel och Lady Gaga är gravid?

  48:19
  Goo goo gaga vi är tillbaka! Uno har sponsrat kändisar, Britney och Sam ska skilja sig, Max ska bli delusional, Lizzo är cancelled, och Taylor Swift's pojkvän (karma) har hälsat på hos Scooter Braun! Jag glömde lägga till vårt intro!! "Glömde" jag kom på det innan det var för sent men orkade verkligen inte göra något åt saken. Tyckte nästan det blev bättre såhär? Ge oss 5 stjärnor om ni håller med eller om ni inte alls gör det!
 • 158. Ariana Grande förstör äktenskap och Lana Del Rey säljer våfflor?

  55:25
  Vi är tillbaks från semestern! Mycket har hänt under juli månad och vi tar er igenom både uppbrott, skilsmässor, ny kärlek, filmpremiärer, upprörda TikTok-are och mycket mer. På med hörlurarna, sjunk ned och häng med!