Paparazzi

 • 161. Katy Perry är på det igen och Ashton Kutcher m*rdade sitt ex?

  59:23
  TW m*rd och s*xuella övergrepp. Danny Masterson! Sc*entologerna! Mila Kunis och Ashton Kutcher är cancelled! Jimmy Fallon är cancelled! Drew Barrymore är cancelled! Russel Brand? Cancelled. Och sen något om en tjeja som kört in i ett träd. HEJ.
 • 160. Joe Jonas är på marknaden och Kanye åker i fängelse?

  44:14
  Barnäktenskap, Joe Jonas som singel, public affections mellan Kylie och Sacrebleu, Kanye's BJ på en båt och senaste bantningstrenden från Hollywood. Plus...stula skorn på en dejt? Tune in och häng med!!
 • 159. Britney är singel och Lady Gaga är gravid?

  48:19
  Goo goo gaga vi är tillbaka! Uno har sponsrat kändisar, Britney och Sam ska skilja sig, Max ska bli delusional, Lizzo är cancelled, och Taylor Swift's pojkvän (karma) har hälsat på hos Scooter Braun! Jag glömde lägga till vårt intro!! "Glömde" jag kom på det innan det var för sent men orkade verkligen inte göra något åt saken. Tyckte nästan det blev bättre såhär? Ge oss 5 stjärnor om ni håller med eller om ni inte alls gör det!
 • 158. Ariana Grande förstör äktenskap och Lana Del Rey säljer våfflor?

  55:25
  Vi är tillbaks från semestern! Mycket har hänt under juli månad och vi tar er igenom både uppbrott, skilsmässor, ny kärlek, filmpremiärer, upprörda TikTok-are och mycket mer. På med hörlurarna, sjunk ned och häng med!
 • 157. Dua Lipa är i fara och Caroline Calloway är ett geni?

  01:05:41
  Vem är egentligen styvsonen till mannen som omkom vid Titanic? Varför har Hilaria Balwin tre fyllda kylar med bröstmjölk på Long Island? Varför vill Max sätta en air tag på Dua Lipa och Rita Ora? Men framförallt: VEM och VAD och VARFÖR är CAROLINE CALLOWAY? PADAAAAM.
 • 156. Bill Murray dejtar Kelis och Freud hade älskat The Idol?

  45:00
  Max har löst gåtan om varför alla bögar mår piss! Michelle har en lösning på all sexism inom film! Lady Gaga har sålt sin själ till djävulen, Al Pacino och De Niro ska bli pappor och Ezra Miller är förlåten?
 • 155. Khloe hatar sitt barn och miljardärer blir odödliga?

  41:39
  Alla som saknat när Kardashians var det enda som pratades om i podden, buckle up!!!! Vi pratar om miljardärers besatthet av att bli yngre (läs odödliga) och att ragga på inlåsta i Idaho. Häng med!
 • 154. Hollywood-män har blue balls och Kim dejtar Tom Brady?

  42:10
  Hinner inte skriva beskrivning har jättebråttom avsnittet handlar om Eurovision, Matty Healey, Nordkorea, killar!!!
 • 153. Meghan Trainor hatar lärare och Sofia Richie är the new it girl?

  47:31
  Chris Appleton har gift sig efter två månader, Sofia Richie sålde rättigheten till sitt drömbröllop till TikTok och Meghan Trainor hatar lärare! Vi är trötta på Lil Nas X som koncept på MET, vill ha numret till Cara's rehab ASAP och spår vad AI egentligen gör med kulturen. Häng med!
loading...