Share

cover art for 159. Britney är singel och Lady Gaga är gravid?

Paparazzi

159. Britney är singel och Lady Gaga är gravid?

Goo goo gaga vi är tillbaka! Uno har sponsrat kändisar, Britney och Sam ska skilja sig, Max ska bli delusional, Lizzo är cancelled, och Taylor Swift's pojkvän (karma) har hälsat på hos Scooter Braun!

Jag glömde lägga till vårt intro!! "Glömde" jag kom på det innan det var för sent men orkade verkligen inte göra något åt saken. Tyckte nästan det blev bättre såhär? Ge oss 5 stjärnor om ni håller med eller om ni inte alls gör det!

More episodes

View all episodes

 • 167. TACK BBYS

  06:42
  VI GLÖMDE SÄGA DET TUSEN GÅNGER I AVSNITTET MEN FUCKKKK TACKKKK NI ÄR BÄST HAR VARIT SÅ SNÄLLA OCH ROLIGA OCH UNDERBARA MOT OSS. VI HÖRS <3<3<3<3<3@paparazzipodden@mentaltinstabil@itsbritneybitch__69
 • 168. Jeffrey Epsteins lista ska släppas och extremkristna tar över 2024?

  45:31
  God fortsättning till eder! Kanske är du påväg till jobbet, eller fortfarande liggandes platt sen jul och nyår, oavsett är här avsnittet för dig! Michelle summerar vad alla på internet tror kommer ske 2024, Max summerar mellandagarna och tankar kring både sepsis, saltburn och vindruvor under träbord. Jeffrey Epsteins hemliga lista av kunder riskerar att släppas, men bryr vi oss? Var tweeten från Taylors PR-kvinna den 1 December årets cover up med Deuxmoi som collateral damage? TRYCK PLAY HÄNG MED!
 • 167. Benny Blanco är cancelled och Michelle är en pick me-tjej?

  55:51
  Timothy Chalamet! Matt Rife! Tomato girls! 2023! Feminism! Sexism! Cancel culture! Selena Gomez! Bad Bunny! HAPPY MF HOLIDAYS VI SES NÄSTA ÅR! <3<3<3
 • 166. Kylie Jenner är bff med Jordyn Woods igen och Taylor Swift måste sökoptimera sig själv?

  46:45
  Tissel Tassel, hur står det egentligen till med Taylor Swift efter tragedin i Brasilien? Hur ska hon sökoptimera sitt namn denna gång? Max har läst intervjun mellan Jennifer Lawrence och Kylie Jenner, skräll den sög, medan Michelle summerar Cassie och P Diddy för oss alla. På med hörlurarna!
 • 165. Prinsessan Sofia har varit med i en sekt och Lukas Gage gillar seggs?

  51:05
  "Scoop-diddy-whoop" för att citera Kanye West. Det stora förtal- och scoop-avsnittet! Max har inside info om Chris Appleton och Luke Gage! Michelle har grävt fram ett och annat om prinsessan Sofias förflutet! Gay news! Shawn Mendes är straight! Scammers i Salt Lake City! God natt TA ALLT VI SÄGER MED EN NYPA SALT. DET HÄR ÄR UNDERHÅLLNING, INTE FAKTAPODD. Någon som vet om vi har med disclaimers i det här avsnittet?
 • 164. The Woman In Me *BOKSPECIAL*

  01:00:15
  Efter att ha lagt vantarna på vars ett ex av Britney's EFTERLÄNGTADE tell all bok har vi nu ett å annat att säga om saker. Häng med på ett specialavsnitt helt dedikerat till Britney's nyligen släppta självbiografi "The Woman In Me". Hur var Justin Timberlake egentligen, är det rimligt att supa med sin mamma när man är 13 år gammal, vad är det för naturmedicin hon knaprar på och ÄR Sam det finaste vi har? LYSSNA NU!
 • 163. Jada har dumpat Will Smith och Matilda Djerf är cancelled?

  48:13
  Michelles är fortfarande i sin crying era! Konspirationer om Britney Spears självbiografi! Matilda Djerf är cancelled! Julia Fox har släppt sin självbiografi! Jada Pinkett Smith är hatad av alla!
 • 162. Taylor Swift fejkar det och Katy Perry är olaglig?

  46:51
  Buckle up bitches - Millie Bobby Brown har en ghostwriter och hela världen verkar hata henne, Taylor Swift är i sin fake boyfriend era igen, Katy Perry är inspirationen till en ny lag och Britney Spears räddar LA's ekonomi. Detta och mycket mer i veckans packade avsnitt av Paparazzi!
 • 161. Katy Perry är på det igen och Ashton Kutcher m*rdade sitt ex?

  59:23
  TW m*rd och s*xuella övergrepp. Danny Masterson! Sc*entologerna! Mila Kunis och Ashton Kutcher är cancelled! Jimmy Fallon är cancelled! Drew Barrymore är cancelled! Russel Brand? Cancelled. Och sen något om en tjeja som kört in i ett träd. HEJ.