Paparazzi

Share

148. Armie Hammer är oskyldig och Pamela Anderson EEEH?

Michelle slår rekord i att staka sig när hon försöker, ja, vad försöker hon egentligen säga om Pamela Andersons nya Netflix-avsnitt? Armie Hammer har äntligen rätt ut ett och annat angående kannibalism - vem har egentligen skrivit artikeln? Grammys! Harry Styles! Madonna! Salt-N-Pepa! Tack och förlåt! 


More Episodes

 • 155. Khloe hatar sitt barn och miljardärer blir odödliga?

  41:39
  Alla som saknat när Kardashians var det enda som pratades om i podden, buckle up!!!! Vi pratar om miljardärers besatthet av att bli yngre (läs odödliga) och att ragga på inlåsta i Idaho. Häng med!
 • 154. Hollywood-män har blue balls och Kim dejtar Tom Brady?

  42:10
  Hinner inte skriva beskrivning har jättebråttom avsnittet handlar om Eurovision, Matty Healey, Nordkorea, killar!!!
 • 153. Meghan Trainor hatar lärare och Sofia Richie är the new it girl?

  47:31
  Chris Appleton har gift sig efter två månader, Sofia Richie sålde rättigheten till sitt drömbröllop till TikTok och Meghan Trainor hatar lärare! Vi är trötta på Lil Nas X som koncept på MET, vill ha numret till Cara's rehab ASAP och spår vad AI egentligen gör med kulturen. Häng med!
 • 152. Kylie Jenner dejtar Sacrebleu och Taylor Swift är singel?

  43:55
  Relations-special! Kendall Jenner och Bad Bunny; Millie Bobby Brown och Bongiovi; Taylor Swift och Joe Alwyn; Kylie Jenner och Timothée Chalamet; Michelle och vinet! Max uppdaterar oss även om det politiska läget i Sverige och Michelle sammanfattar J K Rowlings TERF-uttalanden.
 • 151. Kris Jenner har en kyrka och Selena Gomez är kär?

  43:26
  Hej allihop! Ännu en vecka ännu mer galenskaper. Är Zayn Malik och Selena Gomez ihop? Lajvade Gwyneth Paltrow sin roll som "kändis" under rättegången, vad händer med Blac Chyna's rebrand egentligen och kommer vi över nyheten att Kris Jenner har en kyrka, LIVE, i podden? Sätt på hörlurarna och luta dig tillbaks, det är Paparazzidags.
 • 150. Alla har blivit barn och Pedro Pascal är b*g?

  57:31
  Känns det som att alla runt omkring dig blivit lite dummare i huvudet självmant? Look no further, Max har "läst" en artikel om varför millenials är besatta av att framstå som barn och ja, det är såklart mörkt. Michelle har sett filmen "Everything Everywhere All At Once" och kommer förberedd med en recenssion, Gwyneth Paltrow dricker tydligen bara benmärgsbuljong, kändisarnas älskade stylist går i förtidspension och hur är det egentligen med Pedro Pascals sexualitet?
 • 149. Brad Pitt är cancelled och Hailey Bieber är en Mean Girl?

  56:35
  Glad mars era tokstollar! I veckans avsnitt dissekeras dramat mellan Hailey Bieber, Selena Gomez och Kylie Jenner. Michelle tycker Beyoncés protegéer Chloé x Halle är för slampiga och Max tycker Disney tar kulor för homosexuella. Hur går det egentligen för The Weekends film med Lilly Rose Depp? SÅDÄR verkar det som. Peace out girl scout!
 • 147. Selena Gomez har haft en trekant och filmstjärnorna behöver knarka mer?

  51:20
  Beep Beep vi är tillbaks! Tiden som gått har bjudit på både trekantsavslöjande och nya romanser för Selena Gomez och de ständigt aktuella killarna i gruppen Chainsmokers. Michelle ställer sig frågan varför filmstjärnor blivit så tråkiga, med otaliga detours längs händelser på internet vi stött på. Max har satt ihop en tveksam lista om hur populärkultur kan rädda dig genom lågkonjukturen och Kanye har gift sig för att få kn*lla.