De som bygger det nye Norge med Silvija Seres

Share

#101: Christian Printzell Halvorsen: Slik bygget han FINN

Season 3, Ep. 101

Hvordan videreutvikler man en suksess? Og hvordan opprettholder man solid innovasjonstakt og gode resultater? Dagens gjest er tidligere adm.dir. i Finn, nå adm.dir. i Cxense, Christian Printzell Halvorsen.


I episode #101 av podkastserien ‘De som bygger det nye Norge med Silvija Seres’ snakker Printzell om reisen med Finn. Hvordan du utvikler det du allerede har, innovasjon, ledelse og politikk. Han gir også hans beste råd til mellomleder med det mest strategiske oppdraget.Sjekk ut vår nye podkastserie — LEDERLUNSJ

More Episodes

3/2/2021

#10 Kjersti Hobøl: Endringsledelse i praksis – fra krise til suksess

Season 4, Ep. 10
Kjersti Hobøl omtales som redningskvinnen til DNB og blir hyllet av blant andre Bjørn Rune Gjelsten og Petter Stordalen. Grunnen er enkel. Hobøl klarer å snu tapsprosjekter til suksess. Hun stablet Princess og Kid på bena slik at selskapene unngikk konkurs. Nå er hun ansvarlig for en ny snuoperasjon, denne gangen hos Nille.“Jeg hadde aldri kjøpt Kid for nær én milliard kroner om det ikke hadde vært for Kjersti Hobøl. Nille og DNB har fått den beste lederen med hensyn til en krevende turnaround-situasjon”, uttalte Bjørn Rune Gjelsten til Finansavisen da Kjersti Hobøl ble ansatt som Nille-sjef i mai 2018.Med andre ord, Kjersti Hobøl er superkvinnen DNB snur seg til når oppkjøpsfondene har kjørt storkunder på dunken og forlatt dem med kjempegjeld.Men hvordan klarer hun dette? Steg for steg – hvordan går Kjersti frem for å snu skuta fra krise til suksess? Og hva kan vi lære av hennes lederfilosofi og fremgangsmåte?I denne podkastepisoden kan du blant annet høre mer om: – Hvordan Kjersti går frem for å gjøre raske analyser og snu tapsprosjekter raskt.– Hvordan man kan bygge stolthet i selskapet for å øke engasjement og resultater.– Hvordan Kjersti unngår topptunge organisasjoner og silo-jobbing.– Hvordan Kjersti rekrutterer og bygger ledergrupper med de riktige menneskene.– Hvorfor det er viktig å bry seg om menneskene og forstå hvem de er og motivasjonen deres.Klarer man dette, kan man ta med organisasjonen på en reise som når så langt man bare vil, ifølge Kjersti.