Share

cover art for 107. Psykedelika og svenske sommertradisjoner

Viggo & Filip

107. Psykedelika og svenske sommertradisjoner

Season 3

I dagens episode tar vi utgangspunkt i Netflix-serien "How to Change Your Mind" om bruk av psykedelika i terapi. Serien viser at psykedeliske stoffer i dag brukes i terapi, med til dels veldig gode resultater, men det er naturlig nok kontroversielt.

More episodes

View all episodes

 • 184. 03:29

  43:55
  1 av 3 viser tegn til søvnproblemer. Filip har selv erfart det og deler minnen og tips fra sine egne opplevelser. Og hva er egentlig det beste vi kan gjøre for å sove bedre?
 • 183. Hva er lykke?

  43:06
  Hva er lykke? Og er det rom for å kjenne på lykke i verden der nyhetsbildet er preget av brutale kriger, menneskelig nød og faretruende kriser?
 • 182. Det jeg har minst lyst til å prate om

  33:59
  Dagens tema er - Det jeg har minst lyst til å prate om
 • 181. Prioritere tid til å ha tid

  36:40
  I dagens episode tar vi utgangspunkt i kriminalomsorgen som hver dag utsettes for stress og krevende situasjoner. Vi ser også på et grunnleggende premiss for et godt liv, nemlig å prioritere tid til å ha tid.
 • 180. Kaffe eller alkohol

  31:24
  Kaffe eller alkohol, hva ryker først?
 • 179. Ikke la dere stoppe!

  36:56
  Idag går vi i dødens fotspår, og vi ser etter perspektiv som kan ta oss i hånden. Vi sier også JA til hindringer, JA til det ubehagelige, og JA til et liv på godt og vondt!
 • 178. En mobilfri verden

  27:41
  Vi tar utgangspunkt i den nye Netflix serien One Day. Vi reflekterer rundt en mobilfri verden, om tiden vi lever i, om oppmerksomhet og om muligheten til å finne håp og retning i en verden som utfordrer oss.Obs. Filips mikrofon tok ikke opp lyd, så idag får vi leve macmikrofonen.