Share

cover art for 101. Selvopptatthet og lidelse

Viggo & Filip

101. Selvopptatthet og lidelse

Season 2

Er det slik at jo mer selvopptatte vi er, desto mer lider vi? Dette er ikke et spørsmål hvor vi leter etter "det riktige" svaret, men tvert imot et spørsmål det er viktig å reflektere over - hver og en i lys av sitt eget liv. Sammenhengen mellom selvopptatthet og lidelse er egentlig ganske åpenbar, når vi først begynner å se etter, og da blir jo neste spørsmål: finnes det noen kur mot selvopptatthet?

More episodes

View all episodes

 • 184. 03:29

  43:55
  1 av 3 viser tegn til søvnproblemer. Filip har selv erfart det og deler minnen og tips fra sine egne opplevelser. Og hva er egentlig det beste vi kan gjøre for å sove bedre?
 • 183. Hva er lykke?

  43:06
  Hva er lykke? Og er det rom for å kjenne på lykke i verden der nyhetsbildet er preget av brutale kriger, menneskelig nød og faretruende kriser?
 • 182. Det jeg har minst lyst til å prate om

  33:59
  Dagens tema er - Det jeg har minst lyst til å prate om
 • 181. Prioritere tid til å ha tid

  36:40
  I dagens episode tar vi utgangspunkt i kriminalomsorgen som hver dag utsettes for stress og krevende situasjoner. Vi ser også på et grunnleggende premiss for et godt liv, nemlig å prioritere tid til å ha tid.
 • 180. Kaffe eller alkohol

  31:24
  Kaffe eller alkohol, hva ryker først?
 • 179. Ikke la dere stoppe!

  36:56
  Idag går vi i dødens fotspår, og vi ser etter perspektiv som kan ta oss i hånden. Vi sier også JA til hindringer, JA til det ubehagelige, og JA til et liv på godt og vondt!
 • 178. En mobilfri verden

  27:41
  Vi tar utgangspunkt i den nye Netflix serien One Day. Vi reflekterer rundt en mobilfri verden, om tiden vi lever i, om oppmerksomhet og om muligheten til å finne håp og retning i en verden som utfordrer oss.Obs. Filips mikrofon tok ikke opp lyd, så idag får vi leve macmikrofonen.