Share

cover art for #C1089_210927_Arne Morten Willumsen: Gjenbruk og den digitale kundereise

LØRN.TECH

#C1089_210927_Arne Morten Willumsen: Gjenbruk og den digitale kundereise

Season 1, Ep. 1089

I denne episoden av #LØRN møter Silvija, Arne Morten Willumsen som er Cofounder og CEO av Bookis. Bookis er en tjeneste for kjøp og salg av bøker, hvor de har klart å gjøre det ekstremt enkelt å kjøpe brukte bøker på nett. Denne episoden er laget i samarbeid med Kulant hvor fokuset er digitalisering av kundeservice. I tillegg til å ha sin egne stabile base med kundeservice benytter også Bookis seg av Kulant for å «fjerne toppene». Hør Arne Morten fortelle om hvorfor Bookis har valgt å kun ha kundeservice over chat, hvordan kundeservice hjelper Bookis å jobbe proaktivt, samt hva som skal til for å levere de beste kundeservicetjenestene til sine brukere. 


— Om man oppdager en brukerfeil kommer det alltid tilbake i loop til produktet, brukerfeil er som regel et resultat av for dårlig kommunikasjon fra selskapets side 


Dette lørner du:  

Hvordan bookis ble til  

Sirkularitet i fokus 

Delvis outsorcing av kundeservice 

Kundeservice på Chat vs. Telefon 

Brukerfeil vs. Systemfeil 

Utvikling av kundeservicetjenester 


Bedriftsinformasjon bookis: 

Sammen med over 250.000 brukere driver Bookis nettbokhandel for kjøp og salg av bøker. Bookis gjør det enkelt å kjøpe og selge brukte bøker. Du finner et bredt utvalg av nye titler, både på norsk og engelsk. Per nå har Bookis sammenlagt 700.000 titler i sortimentet! 

Bookis har et formål om å være en positiv kraft i bokmarkedet. Samtidig som de sprer leseglede og gir liv til mest mulig av det som har blitt skrevet, så jobber Bookis også for å få til mer sirkulærøkonomi og gjenbruk av brukte bøker.

More episodes

View all episodes