Share

cover art for Nora Sørsdahl, Reen

Lederliv

Nora Sørsdahl, Reen

Nora Sørsdahl leder Reen, et teknologiselskap som effektiviserer innsamlingen av avfall med sensorer. Hun forteller om teknologi, innovasjon, salg og verdibasert ledelse i et selskap i kraftig vekst.

More episodes

View all episodes

 • Grethe W. Meier, Privatmegleren

  40:39
  Grethe W. Meier leder Privatmegleren, med eiendomsmeglere over hele landet. Hun snakker om salgskultur, kvalitet, eiendomspriser, synlighet i media og om hvordan det var å få sparken i SATS.
 • Gisle Salem, Delta

  41:15
  Gisle Salem er administrerende direktør i arbeidstakerorganisasjonen Delta, som snart har 100 000 medlemmer. Han forteller om forhandling og konfliktløsning, behovet for fagorganisering og viktigheten av å legge en god plan.
 • Lederliv live: Ledelse i trange tider – hvordan få fart på butikken?

  42:54
  Hvordan holde salg og lønnsomhet oppe når kundene har mindre penger og kostnadene stiger? Topplederne Kjersti Hobøl i Nille, Trond Bentestuen i Maxbo og Espen Karlsen i Jernia deler sine strategier i denne live-utgaven av Lederliv. 
 • Per Strand, Direktoratet for strålevern og atomsikkerhet

  45:47
  Per Strand er direktør i Direktoratet for strålevern og atomsikkerhet (DSA). Han forteller om arven etter Tsjernobyl, strålefare fra Ukraina, kjernekraft i Norge og viktigheten av personlige relasjoner.
 • Line Coll, Datatilsynet

  42:59
  Line Coll er direktør i Datatilsynet. Hun forteller om verdien av å løfte kolleger fram, hvorfor hun brenner for personvern, hvorfor Grindr fikk 65 millioner i gebyr, og hva som er galt med Facebook og Instagram.
 • Bjørn Arild Thon, Renas

  45:26
  Bjørn Arild Thon leder Renas, som er et returselskap for elektroniske produkter. Han forteller om produsentansvar, gjenvinning og hva de gjorde med avfallet den gang han tjenestegjorde på et amerikansk hangarskip.
 • Birte Sjule, Sporveien

  41:13
  Birte Sjule er konsernsjef i Sporveien, som driver trikk, t-bane og buss i Oslo. Hun forteller om hvordan man lager strategi, hvordan man kan forbedre kontinuerlig, og hva hun lærte av UKA på NTNU.
 • Olaug Bollestad, Kristelig Folkeparti

  44:48
  Olaug Bollestad er partileder i Kristelig Folkeparti. Hun forteller om hvordan hun tok lederansvar som seksåring, veien fra sykepleie til politikk, verdien av å være seg selv, og hvordan hun ble stor på Instagram.
 • Klaus-Anders Nysteen, Kredinor

  45:47
  Klaus-Anders Nysteen leder Kredinor, Norges største inkassoselskap. Han forteller om endringslyst, hvordan man skaper en god ledergruppe, nødvendigheten av gjentagelser, samspill mellom ledelse og styre, og om å tørre å være seg selv.