Share

Helt konge!

Med Øystein «Pølsa» Pettersen


Latest episode

 • 22. Noen tanker for sommeren (Film meg nå)

  17:12
  God sommer folkens! Jeg forsøker å si det så ofte jeg kan, men jeg er helt utrolig takknemlig for at dere hører på podkasten, følger med i sosiale medier og sender hyggelige meldinger og ideer. Håper dere fortsetter med det. Gi meg feedback. Det inspirerer og motiverer meg! Takk. Vi høres over sommeren!

More episodes

View all episodes

 • 21. John Hammersmark

  01:11:18
  John Hammersmark, kjent som Kapteinen, har 23 års bakgrunn fra Forsvaret. Dere har kanskje sett han på TV som kapteinen i Kompani Lauritzen. En skikkelig bra fyr!
 • 20. Detaljer og bagateller

  33:55
  Det er lett å blande sammen bagateller og detaljer. Og noen ganger kan vi til og med ha en tendens til å ta det ene for det andre.  Og, når ga du egentlig deg sjæl en skikkelig utfordring sist?   
 • 19. Hva ser du etter?

  30:00
  Prestasjonsangst og press er noe jeg ofte får spørsmål om i jobbsammenheng. Og det er utrolig relevant for veldig mange. I denne episoden deler jeg noen av mine erfaringer og perspektiver på hvordan komme dette til livs. Spørsmålet, "Hva ser du etter?", er definitivt et av mine beste tips.
 • 18. Anja Hammerseng-Edin

  01:03:43
  Anja er en modig, rå og inspirerende dame. Dette er en god en.
 • 17. Sammenligninger

  08:31
  Hvorfor sammenligner vi oss med alle andre?
 • 16. Gyrid Beck Solberg - Tankens kraft

  56:14
  Gyrid Beck Solberg er en dame som inspirerer meg på mange plan. Hvordan forholder en datter av Norges første mental trener seg til tankens kraft? Hvordan forholder hun seg til utfordringer og mot? Er hun modig selv? Hvordan vil du fullføre setningen: jeg er ....? Og hva er hennes beste råd til deg som har lyst til å gi det et ærlig forsøk?