Share

cover art for Detaljer og bagateller

Helt konge!

Detaljer og bagateller

Season 2, Ep. 20

Det er lett å blande sammen bagateller og detaljer. Og noen ganger kan vi til og med ha en tendens til å ta det ene for det andre.  

Og, når ga du egentlig deg sjæl en skikkelig utfordring sist?  

More episodes

View all episodes

 • 22. Noen tanker for sommeren (Film meg nå)

  17:12
  God sommer folkens! Jeg forsøker å si det så ofte jeg kan, men jeg er helt utrolig takknemlig for at dere hører på podkasten, følger med i sosiale medier og sender hyggelige meldinger og ideer. Håper dere fortsetter med det. Gi meg feedback. Det inspirerer og motiverer meg! Takk. Vi høres over sommeren!
 • 21. John Hammersmark

  01:11:18
  John Hammersmark, kjent som Kapteinen, har 23 års bakgrunn fra Forsvaret. Dere har kanskje sett han på TV som kapteinen i Kompani Lauritzen. En skikkelig bra fyr!
 • 19. Hva ser du etter?

  30:00
  Prestasjonsangst og press er noe jeg ofte får spørsmål om i jobbsammenheng. Og det er utrolig relevant for veldig mange. I denne episoden deler jeg noen av mine erfaringer og perspektiver på hvordan komme dette til livs. Spørsmålet, "Hva ser du etter?", er definitivt et av mine beste tips.
 • 18. Anja Hammerseng-Edin

  01:03:43
  Anja er en modig, rå og inspirerende dame. Dette er en god en.
 • 17. Sammenligninger

  08:31
  Hvorfor sammenligner vi oss med alle andre?
 • 16. Gyrid Beck Solberg - Tankens kraft

  56:14
  Gyrid Beck Solberg er en dame som inspirerer meg på mange plan. Hvordan forholder en datter av Norges første mental trener seg til tankens kraft? Hvordan forholder hun seg til utfordringer og mot? Er hun modig selv? Hvordan vil du fullføre setningen: jeg er ....? Og hva er hennes beste råd til deg som har lyst til å gi det et ærlig forsøk?
 • 15. Motivasjon må skapes

  14:13
  Motivasjon er en følelse. Du føler det når du er motivert, eller umotivert for den saks skyld. Men der du kan svare på hva som gjør deg glad og sint, er du like klar på spørsmålet: Hva gjør deg motivert?
 • 14. Oppfølger til "Tro på deg sjæl"

  22:49
  Jeg tror ikke du kan klare alt. Jeg vet du ikke kan klare alt på en gang. Men jeg er overbevist om at du klare veldig mye hvis du gir deg sjæl muligheten. Personlig tror jeg på det jeg får bevist. Gi deg sjæl bevis på at du klarer. Det begynner med å sette deg i posisjon til å klare. Gjør du ikke det vil du få flere bevis på at du ikke får til enn at du mestrer. Og det er veldig dumt når det kommer til å skape tro på seg sjæl. Om du kjenner noen som skal konfirmere seg så vil jeg slå et slag for min egen bok, Helt deg!. Jeg mener oppriktig at det er en fantastisk god konfirmasjonsgave med mening og virkning.