Share

Ur-Gott Snack

Sveriges enda roliga klockpodd!


Latest episode

 • 10. Säsongsavslutning!

  45:00
  Säsongsavslutning! I dagens avsnitt gästas vi av Gott Snack-profilen Hannes Järnblad, som bla bjuder på en stark Topp 3 lista av Vuxen- & Bebishjärneklockor inom Hiphop världen.Vi avslöjar anledningen till varför det dröjt så lång tid för detta avsnitt att komma ut. Det blir i vanlig ordning klocknyheter och såklart blir det också lyssnarrecension. Ploj har dessutom införskaffat sig en ny klocka, där det blir unboxing i studion. Det och mycket mycket mer. Ha en ur-god sommar på er alla fina lyssnare!Följ oss på Instagram (@urgottsnack), där fortsätter diskussionen efter programmet! Hör gärna av er i DM med feedback, tips och frågor om allt som har med klockor att göra!

More episodes

View all episodes

 • 9. Operation TORSK

  01:24:11
  I dagens avsnitt träffar vi lyssnaren och klocksamlaren som på instagram går under namnet klocktorsk. Vi förundras över hans vackra yttre men kommer att falla för hans trevliga inre. Vi går igenom allt från hans start inom klocksamlandet till klockmarknaden idag och sen får vi även chansen att gå igenom fyra klockor från klocktorsks personliga samling och betygsätta dem.Följ oss på Instagram (@urgottsnack), där fortsätter diskussionen efter programmet! Hör gärna av er i DM med feedback, tips och frågor om allt som har med klockor att göra!
 • 8. Ur-Gott Klocksnack.se snack med Denke

  01:30:54
  I dagens avsnitt har vi fått finbesök av ingen mindre än, den urtrevlige, Denke! Som bland annat var med och grundade Sveriges största klockforum Klocksnack.se (som kan ha nämnts både en och två gånger i podden). Denke berättar om den resan, samt vart det tagit honom idag. Det har både skrivits böcker, startats tidningar, poddar m.m. Allt om klockor såklart!Vi går naturligtvis också igenom senaste nyheterna i klockvärlden och kör lyssnar recension. Och ni...? Ni hänger med!!Följ oss på Instagram (@urgottsnack), där fortsätter diskussionen efter programmet! Hör gärna av er i DM med feedback, tips och frågor om allt som har med klockor att göra!
 • 7. Bukowskis + Öl + Rolex = Sant

  01:13:45
  I dagens avsnitt tar vi stort grepp på Bukowskis “Important Timepieces No 638” auktion! Felix & Ploj var på plats för att rapportera. Det bjöds på öl. Ploj fick feeling. Det hände en sak...Vi kommenterar Ur-Gott Snack effekten och "double wristing" trenden, som vi verkar lyckats väcka till liv igen bland kändiseliten. I klocknyheterna rapporterar vi om några andra sexiga auktionsrekord ute i världen som får Plojs inköp att framstå som lite växelpengar bara. Lyssnarklocka recenseras i vanlig ordning, men vi recenserar också redaktionens nya inköp. Och ni? Ni hänger väl med?!Följ oss på Instagram (@urgottsnack), där fortsätter diskussionen efter programmet! Hör gärna av er i DM med feedback, tips och frågor om allt som har med klockor att göra!
 • 6. Max stora dag!

  01:15:23
  I dagens avsnitt kör vi stor Billig-klocka-special! Klockor måste inte vara dyra för att vara kul, coola och intressanta. Vi har dessutom äran att gästas av, Gott Snack favoriten och Division 7 bandmedlemmen, Max Söderholm! En man av folket, som själv har inte har behov för några dyra snobbiga klockor. Men han har dock mer och mer börjat drömma om sin egen första fina klocka, den sista tiden, som just ligger inom ramen för detta avsnitts tema. Vi listar bästa klockorna under 5.000 kr. Det blir lyssnarrecension m.m. Och sist men inte minst så överraskar vi Max med en gåva från redaktionen... detta vill ni inte missa!Följ oss på Instagram (@urgottsnack), där fortsätter diskussionen efter programmet! Hör gärna av er i DM med feedback, tips och frågor om allt som har med klockor att göra!
 • 5. Jahopp, då har podden fått nytt namn också!

  58:08
  I dagens avsnitt avhandlar vi det stora dramat som drabbat podden efter hot om varumärkesintrång och föranlett till att vi nu valt att byta namn till Ur-Gott Snack! Vi fastnar också lite vid AP's Royal Oak, diskuterar topp-tier urtavla, svarar på lyssnarfrågor och recenserar lyssnarklocka m.m. Häng med vetja!Följ oss på Instagram (@urgottsnack), där fortsätter diskussionen efter programmet! Hör gärna av er i DM med feedback, tips och frågor om allt som har med klockor att göra!
 • 4. Stora Watches & Wonders greppet!

  01:05:32
  I dagens avsnitt blir det STORT Watches & Wonders grepp! Ploj listar sina bästa klocklanseringar från denna årets stora klockmässa och Felix & Fredrik recenserar hans utplock.Vi tar upp 1 April-klock-skämtet både Fredrik & Ploj lyckats falla för. Fredrik har ny drömklocka, som är på en helt ny nivå. Vi snackar Patek x Tiffany hype. Och vi lyckas klämma in en lyssnar-recension som får redaktionen att falla pladask!Följ oss på Instagram (@urgottsnack), där fortsätter diskussionen efter programmet! Hör gärna av er i DM med feedback, tips och frågor om allt som har med klockor att göra!