Share

cover art for 4. Stora Watches & Wonders greppet!

Ur-Gott Snack

4. Stora Watches & Wonders greppet!

I dagens avsnitt blir det STORT Watches & Wonders grepp! Ploj listar sina bästa klocklanseringar från denna årets stora klockmässa och Felix & Fredrik recenserar hans utplock.

Vi tar upp 1 April-klock-skämtet både Fredrik & Ploj lyckats falla för. Fredrik har ny drömklocka, som är på en helt ny nivå. Vi snackar Patek x Tiffany hype. Och vi lyckas klämma in en lyssnar-recension som får redaktionen att falla pladask!


Följ oss på Instagram (@urgottsnack), där fortsätter diskussionen efter programmet! Hör gärna av er i DM med feedback, tips och frågor om allt som har med klockor att göra!

More episodes

View all episodes

 • 10. Säsongsavslutning!

  45:00
  Säsongsavslutning! I dagens avsnitt gästas vi av Gott Snack-profilen Hannes Järnblad, som bla bjuder på en stark Topp 3 lista av Vuxen- & Bebishjärneklockor inom Hiphop världen.Vi avslöjar anledningen till varför det dröjt så lång tid för detta avsnitt att komma ut. Det blir i vanlig ordning klocknyheter och såklart blir det också lyssnarrecension. Ploj har dessutom införskaffat sig en ny klocka, där det blir unboxing i studion. Det och mycket mycket mer. Ha en ur-god sommar på er alla fina lyssnare!Följ oss på Instagram (@urgottsnack), där fortsätter diskussionen efter programmet! Hör gärna av er i DM med feedback, tips och frågor om allt som har med klockor att göra!
 • 9. Operation TORSK

  01:24:11
  I dagens avsnitt träffar vi lyssnaren och klocksamlaren som på instagram går under namnet klocktorsk. Vi förundras över hans vackra yttre men kommer att falla för hans trevliga inre. Vi går igenom allt från hans start inom klocksamlandet till klockmarknaden idag och sen får vi även chansen att gå igenom fyra klockor från klocktorsks personliga samling och betygsätta dem.Följ oss på Instagram (@urgottsnack), där fortsätter diskussionen efter programmet! Hör gärna av er i DM med feedback, tips och frågor om allt som har med klockor att göra!
 • 8. Ur-Gott Klocksnack.se snack med Denke

  01:30:54
  I dagens avsnitt har vi fått finbesök av ingen mindre än, den urtrevlige, Denke! Som bland annat var med och grundade Sveriges största klockforum Klocksnack.se (som kan ha nämnts både en och två gånger i podden). Denke berättar om den resan, samt vart det tagit honom idag. Det har både skrivits böcker, startats tidningar, poddar m.m. Allt om klockor såklart!Vi går naturligtvis också igenom senaste nyheterna i klockvärlden och kör lyssnar recension. Och ni...? Ni hänger med!!Följ oss på Instagram (@urgottsnack), där fortsätter diskussionen efter programmet! Hör gärna av er i DM med feedback, tips och frågor om allt som har med klockor att göra!
 • 7. Bukowskis + Öl + Rolex = Sant

  01:13:45
  I dagens avsnitt tar vi stort grepp på Bukowskis “Important Timepieces No 638” auktion! Felix & Ploj var på plats för att rapportera. Det bjöds på öl. Ploj fick feeling. Det hände en sak...Vi kommenterar Ur-Gott Snack effekten och "double wristing" trenden, som vi verkar lyckats väcka till liv igen bland kändiseliten. I klocknyheterna rapporterar vi om några andra sexiga auktionsrekord ute i världen som får Plojs inköp att framstå som lite växelpengar bara. Lyssnarklocka recenseras i vanlig ordning, men vi recenserar också redaktionens nya inköp. Och ni? Ni hänger väl med?!Följ oss på Instagram (@urgottsnack), där fortsätter diskussionen efter programmet! Hör gärna av er i DM med feedback, tips och frågor om allt som har med klockor att göra!
 • 6. Max stora dag!

  01:15:23
  I dagens avsnitt kör vi stor Billig-klocka-special! Klockor måste inte vara dyra för att vara kul, coola och intressanta. Vi har dessutom äran att gästas av, Gott Snack favoriten och Division 7 bandmedlemmen, Max Söderholm! En man av folket, som själv har inte har behov för några dyra snobbiga klockor. Men han har dock mer och mer börjat drömma om sin egen första fina klocka, den sista tiden, som just ligger inom ramen för detta avsnitts tema. Vi listar bästa klockorna under 5.000 kr. Det blir lyssnarrecension m.m. Och sist men inte minst så överraskar vi Max med en gåva från redaktionen... detta vill ni inte missa!Följ oss på Instagram (@urgottsnack), där fortsätter diskussionen efter programmet! Hör gärna av er i DM med feedback, tips och frågor om allt som har med klockor att göra!
 • 5. Jahopp, då har podden fått nytt namn också!

  58:08
  I dagens avsnitt avhandlar vi det stora dramat som drabbat podden efter hot om varumärkesintrång och föranlett till att vi nu valt att byta namn till Ur-Gott Snack! Vi fastnar också lite vid AP's Royal Oak, diskuterar topp-tier urtavla, svarar på lyssnarfrågor och recenserar lyssnarklocka m.m. Häng med vetja!Följ oss på Instagram (@urgottsnack), där fortsätter diskussionen efter programmet! Hör gärna av er i DM med feedback, tips och frågor om allt som har med klockor att göra!
 • 3. Vi har blivit med egen feed!

  01:23:16
  I dagens avsnitt kan vi stolt meddela att vi äntligen fått vår egna feed! Så framöver kommer vi bara ladda upp avsnitt under epitet "Gott Klocksnack" istället för Gott Snack's vanliga feed.Vi kan också stoltsera med poddens första gäster, och då kör vi dessutom dubbelt upp; Gott Snack profilen Vuk gör sin podd-debut och avslöjar för första gången sin stämma i offentligt rum! Gott Snack veteranen och Sportbladet profilen Mikael Ljungberg ärar oss också med sin närvaro!Felix har med sig en lista. Vi diskuterar smygpremiärer som varit i klockvärlden inför helgens Watches & Wonders. Och ja, analys av Omega x Swatch MoonSwatch lansering är absolut med!Matigt och mysigt. Och ni....ni hänger med!!Följ oss på Instagram (@urgottsnack), där fortsätter diskussionen efter programmet! Hör gärna av er i DM med feedback, tips och frågor om allt som har med klockor att göra!
 • 2. Double Wristing

  48:17
  I dagens avsnitt avhandlar vi bland annat fenomenet ”double wristing” och vad är egentligen snyggast; dubbelpipigt eller en på varje? Vi roastar Omegas senaste lansering. En mysig klockporr anekdot från GS studion. Hur kommer det sig egentligen att stålklockor är dyrare än guld? Sen så recenserar vi vår första lyssnarklocka. Det och mycket mer!Följ oss på Instagram (@urgottsnack), där fortsätter diskussionen efter programmet! Hör gärna av er i DM med feedback, tips och frågor om allt som har med klockor att göra!