Share

cover art for Specialavsnitt: Executive Assistant Awards-juryn

Executive Assistant-podden

Specialavsnitt: Executive Assistant Awards-juryn

I Executive Assistant-podden möter vi världens bästa kollegor i samtal om världens bästa jobb. Idag bjuder vi på ett specialavsnitt, nämligen ett möte med juryn på Executive Assistant Awards:

Stefan Haglund, vd på Företagsuniversitetet

Maria Cirillo, ordförande på IMA

Kajsa Tamsen, partner på Inhouse

Håkan Holstein, director of meetings på Nordic Choice Hotels

Executive Assistant Awards går av stapeln den 14-15 juni, under konferensen Vidgade Vyer. Sista dagen för nominering är 14 april.

Nominera en medarbetare, kollega eller vän redan idag!

Podden produceras av Företagsuniversitetet tillsammans med nätverket IMA - International Management Assistants, rekryteringsföretaget Inhouse, röst- och ljudproducenterna Online Voices samt Nordic Choice Hotels.

More episodes

View all episodes

 • Mona Rognlien Elgvin, PA åt Petter Stordalen

  40:10
  I Executive Assistant-podden möter vi världens bästa kollegor i samtal om världens bästa jobb. Idag: Mona Rognlien Elgvin, PA åt Petter Stordalen på Strawberry.Mona berättar om arbetslivet i skuggan av en av Nordens mest omskrivna affärspersonligheter, den unika situation som pandemin innebar för en företagsgrupp med basen i hotellverksamhet – och hur hon själv gjort assistentrollen till "sin".Executive Assistant-podden produceras av Företagsuniversitetet tillsammans med nätverket IMA - International Management Assistants, rekryteringsföretaget Inhouse, röst- och ljudproducenterna Online Voices samt Nordic Choice Hotels.
 • Kerstin Lindholm och Joachim Nordin, Skellefteå Kraft

  01:09:02
  I Executive Assistant-podden möter vi världens bästa kollegor i samtal om världens bästa jobb. Idag: Kerstin Lindholm och Joachim Nordin på Skellefteå Kraft.Kerstin är Executive Assistant, Joachim är vd och det blir ett samtal om att tillsammans utforma ett samarbete och en tillit som kan fungera och leverera på högsta nivå inom näringslivet.Skellefteå Kraft är en av Sveriges fem största elproducenter och störst bland de kommunägda kraftbolagen. Executive Assistant-podden produceras av Företagsuniversitetet tillsammans med nätverket IMA - International Management Assistants, rekryteringsföretaget Inhouse, röst- och ljudproducenterna Online Voices samt Nordic Choice Hotels.
 • Lina Bonnevier, ASSA ABLOY

  42:30
  I Executive Assistant-podden möter vi världens bästa kollegor i samtal om världens bästa jobb. Idag: Lina Bonnevier, Executive Assistant på ASSA ABLOY.Det blir ett samtal om vardagen på en svensk industriklenod, att dela tid och fokus mellan två toppchefer samt varför kontorets bästa plats är den precis bredvid kaffemaskinen.Finns överallt där poddar finns!Executive Assistant-podden produceras av Företagsuniversitetet tillsammans med nätverket IMA - International Management Assistants, rekryteringsföretaget Inhouse, röst- och ljudproducenterna Online Voices samt Nordic Choice Hotels.
 • Johanna Dahlgren, Executive Assistant 2025

  51:38
  I Executive Assistant-podden möter vi världens bästa kollegor i samtal om världens bästa jobb. Idag: Johanna Dahlgren, kursledare på Företagsuniversitetets populära Executive Assistant 2025.Johanna Dahlgren är legitimerad psykolog och arbetar med ledningsgruppsutveckling, chefscoaching och hållbar prestation.När Johanna gästar Executive Assistant-podden blir det ett samtal om assistentrollen i förändring, megatrender och ett "mindset" för livslångt lärande.Finns överallt där poddar finns!Executive Assistant-podden produceras av Företagsuniversitetet tillsammans med nätverket IMA - International Management Assistants, rekryteringsföretaget Inhouse AB, röst- och ljudproducenterna Online Voices samt Nordic Choice Hotels.
 • Christina Magnusson, Bridgepoint

  38:58
  I Executive Assistant-podden möter vi världens bästa kollegor i samtal om världens bästa jobb. Idag: Christina Magnusson, Executive Assistant och Office Manager på Bridgepoint.Det blir ett samtal om assistentens moderna roll som kulturbärande projektledare, Christinas vardag i en global och högpresterande Private Equity-miljö och hur hon genom åren utformat sin egen position.Bridgepoint har 10 kontor runt om i världen och investerar i växande företag över hela Europa, USA och Asien. Genom att investera tid och kapital ser man till att företagen fortsätter sin framgångsrika expansion.Executive Assistant-podden produceras av Företagsuniversitetet tillsammans med nätverket IMA - International Management Assistants, rekryteringsföretaget Inhouse AB, röst- och ljudproducenterna Online Voices samt Nordic Choice Hotels.
 • Cecilia Florén, Lindab Group

  43:23
  I Executive Assistant-podden möter vi världens bästa kollegor i samtal om världens bästa jobb. Idag: Cecilia Florén, executive assistant och office manager på Lindab Group.Det blir ett samtal om inofficiellt ledarskap, att följa med digitaliseringen framåt och hur man formar en ny version av rollen tillsammans med en modern, självgående chef.Podden produceras av Företagsuniversitetet tillsammans med nätverket IMA - International Management Assistants, rekryteringsföretaget Inhouse AB, röst- och ljudproducenterna Online Voices samt Nordic Choice Hotels.
 • Maria Riscado, Volvo

  01:03:29
  I Executive Assistant-podden möter vi världens bästa kollegor i samtal om världens bästa jobb. Idag: Maria Riscado, executive assistant på Volvo Group Trucks Operations.Det blir ett samtal om att arbeta som executive assistant på Sveriges största företag, rollens utveckling på global toppnivå samt att livet är för kort för att arbeta under dåliga chefer.Vi pratar också om Marias “andra livskamrat – Mr. Migrän” och hur hon navigerat sin karriär jämsides en kronisk migrän. Värdet av interna supportnätverk, förstående chefer och en egen insikt kring vad man vill åstadkomma professionellt – och varför.Podden produceras av Företagsuniversitetet tillsammans med nätverket IMA - International Management Assistants, rekryteringsföretaget InHouse, röst- och ljudproducenterna Online Voices samt Nordic Choice Hotels.
 • Jeanette Fors-Andrée, krishanterare

  45:53
  I Executive Assistant-podden möter vi världens bästa kollegor i samtal om världens bästa jobb. Idag: Jeanette Fors-Andrée, krishanterare, medietränare och medierådgivare.Det blir ett samtal om assistentrollen i kristider, att agera stöd när det behövs som mest och hur man redan idag bör uppdatera krisplanen.Jeanette har arbetat med förtroendekriser och kriskommunikation i 17 år och lotsar dagligen organisationer genom förtroendekriser och förhindrar eller dämpar mediedrev. Han är aktuell med boken Äg din agenda - Så undviker du förtroendekriser, mediedrev och offentlig skampåle.Podden produceras av Företagsuniversitetet tillsammans med nätverket IMA - International Management Assistants, rekryteringsföretaget InHouse, röst- och ljudproducenterna Online Voices samt Nordic Choice Hotels.