eCommPodcast

Share

Колко по-добри трябва да сте от останалите? Уроци по клиентско обслужване

Season 1, Ep. 22

Недовлния клиент може да се превърне в терорист спрямо вашата компания. Той може да влезе в социалните мрежи и да ви унищожи. И когато се замислите - това е напълно валидно твърдение. В днешният дигитален свят абсолютно всеки може да влезе онлайн и да напише много лоши неща за вас. Чуйте съветите на съоснователя на хотелската верига на Риц-Карлтън относно клиентското обслужване и колко точно е нужно, за да бъдете по-добри от по-голямата част от конкурентите си.


Интервюто на английски можете да намерите тук. Споменатата книга може да бъде поръчана от Амазон или на хартиен носител с безплатна доставка от Bookdepository.


И накрая - промо код PODCAST дава 15% отстъпка от цената на всички билети за eCommCongress и Expo 2021 на 29 септември в Интер Експо Център. Регистрирайте се сега от тук: https://ecommcongress.bg


Aбонирайте се за подкаста чрез Вашето любимо приложение за слушане на подкасти като Apple PodcastsGoogle PodcastsSpotify или RSS feed-a ни във всяко друго приложение.


Последвайте eCommCongress в социалните мрежи FacebookInstagram и YouTube.


Пожелаваме Ви повече продажби!

More Episodes

9/23/2021

Екшън план за "Черен петък"

Season 1, Ep. 24
Черен петък - словосъчетание, което радва едни и кара други да настръхнат. Истината е, че някои търговци реализират огромен процент от годишния си оборот в периода на тази кампания. В епизод 2 на подкаста ни има интервю с Емил Вагенщайн от Ozone.bg. Както той казва: "Няма неподходящо време да се готвите за кампанията Черен петък". Трябва през цялата година да сте нащрек за намирането на продукти, които да включите в кампанията. Трябва да мислите как да ги реализирате, как да ги предложите и много други. Ако още не сте направили своята стратегия за това как да изпълните маркетинг плана си за "Черен петък", в този подкаст ще споделя един екшън план, който може да сработи.Слушайте епизода с Емил Вагенщайн тук.Aбонирайте се за подкаста чрез Вашето любимо приложение за слушане на подкасти катоApple Podcasts,Google PodcastsилиSpotify илиRSS feed-aни във всяко друго приложение.Последвайте eCommCongress в социалните мрежиFacebook,InstagramиYouTube.Пожелаваме Ви повече продажби!

Comments