eCommPodcast

9/23/2021

Екшън план за "Черен петък"

Season 1, Ep. 24
Черен петък - словосъчетание, което радва едни и кара други да настръхнат. Истината е, че някои търговци реализират огромен процент от годишния си оборот в периода на тази кампания. В епизод 2 на подкаста ни има интервю с Емил Вагенщайн от Ozone.bg. Както той казва: "Няма неподходящо време да се готвите за кампанията Черен петък". Трябва през цялата година да сте нащрек за намирането на продукти, които да включите в кампанията. Трябва да мислите как да ги реализирате, как да ги предложите и много други. Ако още не сте направили своята стратегия за това как да изпълните маркетинг плана си за "Черен петък", в този подкаст ще споделя един екшън план, който може да сработи.Слушайте епизода с Емил Вагенщайн тук.Aбонирайте се за подкаста чрез Вашето любимо приложение за слушане на подкасти като Apple Podcasts, Google Podcasts или Spotify или RSS feed-a ни във всяко друго приложение.Последвайте eCommCongress в социалните мрежи Facebook, Instagram и YouTube.Пожелаваме Ви повече продажби!
8/29/2021

Колко по-добри трябва да сте от останалите? Уроци по клиентско обслужване

Season 1, Ep. 22
Недовлният клиент може да се превърне в терорист спрямо вашата компания. Той може да влезе в социалните мрежи и да ви унищожи. И когато се замислите - това е напълно валидно твърдение. В днешният дигитален свят абсолютно всеки може да влезе онлайн и да напише много лоши неща за вас. Чуйте съветите на съоснователя на хотелската верига на Риц-Карлтън относно клиентското обслужване и колко точно е нужно, за да бъдете по-добри от по-голямата част от конкурентите си.Интервюто на английски можете да намерите тук. Споменатата книга може да бъде поръчана от Амазон или на хартиен носител с безплатна доставка от Bookdepository.И накрая - промо код PODCAST дава 15% отстъпка от цената на всички билети за eCommCongress и Expo 2021 на 29 септември в Интер Експо Център. Регистрирайте се сега от тук: https://ecommcongress.bgAбонирайте се за подкаста чрез Вашето любимо приложение за слушане на подкасти като Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify или RSS feed-a ни във всяко друго приложение.Последвайте eCommCongress в социалните мрежи Facebook, Instagram и YouTube.Пожелаваме Ви повече продажби!
8/17/2021

Защо е полезно да имате QR код върху опаковката

Season 1, Ep. 19
Имаше време, в което QR кодовете бяха интересни, но това не продължи дълго. Големият проблем беше, че трябва да имаш специално приложение, което да ги разчита. Е, тази пречка вече е в миналото, тъй като вече почти всички стандартни приложения за камерата на мобилния телефон (независимо от марката) могат да разчитат тези кодове и да дадат на потребителя възможност да отиде до уебсайт, да пусне видео, да запише контакт, да види послание и т.н. В епизода споделям няколко полезни случая на използване на QR кодове, които да ангажират Вашите потребители.Aбонирайте се за подкаста чрез Вашето любимо приложение за слушане на подкасти като Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify или RSS feed-a ни във всяко друго приложение.Последвайте eCommCongress в социалните мрежи Facebook, Instagram и YouTube.Пожелаваме Ви повече продажби!