Share

cover art for 68 - Bærekraftige strategier med Anders Lier

i loopen

68 - Bærekraftige strategier med Anders Lier

Fra Mumbai til Silicon Valley. Marte og Alexander begir seg ut på en læringsreise når seriegründer, Anders Lier gjester ukens episode. Kan man være investor og likevel gjøre gode ting? Det blir euforisk stemning når temaet er bærekraftige strategier. Sammen med Daniel Sunde-Hansen dykker vi inn i en verden der nye perspektiver møter hverandre og skaper brytninger for å begeistre, bevege og bevise. 


More episodes

View all episodes

 • Mer enn en jobb: Arbeidstakerinnflytelse på fremmarsj

  42:36
  Handlingsrommet til deg som ansatt øker. I fremtiden vil du som arbeidstaker ha større valgmuligheter og innflytelse til å forme eget arbeid, samt handlingene og agendaen til organiasjonen du jobber for. Hva er egentlig Worker Agency? Og kan arbeidsliv og de mange lidenskapene til arbeidstakere forenes? Sumeet Singh Patpatia, Global Head of Diversity i Schibsted og Alanna Solberg, som leder Deloitte Norges «Centre of Expertise» for fremtidens arbeidsliv og mangfold & inkludering, gjester sesongens siste episode. Programleder: Julie McCarthy
 • 3D-printing: Når teknologi endrer spillereglene

  39:21
  Hva skjer når ett av Nordens største selskaper introduserer en ny teknologi som påvirker intet mindre enn selskapets forsyningsskjede og forretningsmodell? Brede Lærum, Head of AM Center of Excellence i Equinor, tar oss med på læringsreisen.Med Deloittes Terje Sørby og Kristoffer Nieuwejaar.i loopen – en podkast av Deloitte
 • BONUS: Portrett signert Women in Tech

  42:30
  Kunstneren Edward Munch var en ekte modernist, noe som gjenspeiles i hans kunst og blikk på egen samtid. Munch mente at kunsten skulle omhandle mennesker som puster, føler, elsker og lider, og ikke interiør og folk som leser og kvinner som strikker. Spesielt kvinnene hadde stor innflytelse i hans liv og kunstneriske visjon. Hva passer vel ikke bedre enn å invitere med et knippe av nåtidens inspirerende kvinner til å male et realistisk bilde av hvordan det er å jobbe innen teknologi – på selveste Munchmuseet?Gjester:Kjersti Thrane Stathopoulou, Partner og leder for Cyber Risk i Deloitte.Karine Storaker Braaten, Innovasjonssjef i OBOS.Winta Negassi, Head of HR, Northern Europe LCS i Google.Programleder:Danat Tekiei loopen – en podkast av Deloitte
 • The road to strategic transformation

  42:22
  Tune in with Danat Tekie and Arjan de Draaijer, European Sustainability Senior Partner, as we explore how organizations can drive successful and valuable transformations. 
 • AVOD, Generative AI, Social shopping: Check out what’s in store for 2023!

  38:09
  Today’s technologies are creating new tomorrows. Paul Lee, Global Head of Research for TMT in Deloitte and Joachim Gullaksen, Partner – lead for TMT, give you the latest predictions in the fields of technology, media and telecommunications. 
 • Hva skal til for å nå klimamålene? med Posten og Mesta

  39:54
  Hvordan og hvor starter vi? Hvilke dilemmaer og utfordringer har Posten og Mesta møtt på?Colin Campbell, senior vice president for bærekraft i Posten og Bring, og Tonje Jensen, konserndirektør for folk og bærekraft i Mesta, deler erfaringer og konkrete eksempler. Samt med Anders Magnus Løken, leder for klima- og bærekraftstjenester i Deloitte tar vi en dypdykk i noen råd og tiltak til å drive frem det grønne skiftet.
 • People analytics med Telenor

  39:56
  Hva er den viktigste ressursen i et selskap? Og hva kan data om ansatte brukes til? I studio denne gangen har vi med oss Jarle Hildrum, seniorforsker og leder av People Analytics i Telenor, og Ilka Verena Ohlmer, leder av Center of Excellence og People Analytics i Deloitte.
 • Julespesial

  32:27
  I denne episoden tar vi en gjennomgang av tematikken vi har hatt hittil og reflekterer over det å jobbe i Deloitte. Vi har det morro med julequiz og svarer på spørsmålene dere stilte oss på Instagram. God Jul fra alle oss i Deloitte!
 • Veien til bærekraftig handel

  35:24
  Hvordan står det til med handlevanene våre, og hvilken rolle vil handel spille i det grønne skiftet? I denne episoden hører vi fra direktør for faghandel i Virke, Bror William Stende, og Mathias Dyrhol Paulsen, som jobber med strategi og bærekraft i Deloitte.