Share

cover art for Søvnanatomi med Maria og Atle

i loopen

Søvnanatomi med Maria og Atle

Hvorfor er søvn så viktig? Og kan vi løse de vanlige søvnvansker?

Maria With Moen, Gründer av Selah Sleep, klinisk psykologi student og nybakt mor, og Atle Tidemann, Direktør i Human Capital i Deloitte og søvnentusiast, dykker ned i alt du trenger å vite om søvn for å forbedre ens mentale og fysiske helse.


Denne episoden av i loopen er ledet av Julie McCarthy og vil inspirere deg til å lære mer om hvordan du kan få bedre søvnkvalitet og hente inn noen tips og triks for gode søvnvaner. 

More episodes

View all episodes

 • Kunstig intelligens i mediebildet, med Amedia og NRK

  37:25
  Forestill deg en mediehverdag der innholdet tilpasser seg dine interesser, holder deg engasjert fra start til slutt, og til og med forutsier hvilke historier du vil "elske". Kunstig intelligens (KI) har potensialet til å revolusjonere måten vi lager og forbruker media på.I denne episoden tar vi en dypdykk i den spennende verdenen av KI og media. Sammen med våre gjester, Reidar Kristiansen, Redaksjonssjef i NRK Nyheter, Marie Olaussen, Utviklingsredaktør i Tønsbergs Blad, og Pål Nisja-Wilhelmsen, Utviklingsredaktør i Nettavisen, utforsker vi de utrolige mulighetene KI bringer til mediebransjen. Men med denne revolusjonen følger også bekymringer rundt integritet og etikk. Hvordan kan vi hindre manipulering og spredning av feilinformasjon?Bli med på en tankevekkende diskusjon! Gå ikke glipp av denne episoden og mer spennende innhold, og abonner på podkasten vår i dag.
 • Helsevesenet 2.0: Drevet av AI

  38:05
  Kunstig intelligens (AI) forvandler alle sektorer, og helsevesenet er intet unntak. Fra presis diagnostisering til utvikling av banebrytende medisiner, har AI potensialet til å revolusjonere måten vi gir og mottar helseomsorg på. Bli med oss i en engasjerende episode av i loopen, der vi har invitert tre ledende fagpersoner, Dr. Ishita Barua, Lege med doktorgrad i AI innen medisin, Mariann Hornnes, Assisterende helsedirektør i Helsedirektoratet, og Alexander Dahl: VP for Data og Analyse i Lærdal Medical. Sammen deler de innsikt i de siste fremskrittene og trendene innen AI i helsevesenet.Danat Tekie leder episoden og stiller spørsmålet: Er vi klare for en fremtid der AI skal spille en sentral rolle i vår helse?
 • AI-kraften: Grip muligheten!

  39:25
  Fra automatisering av repetitive oppgaver til å gi oss tilgang til ny innsikt og beslutningsstøtte, har AI potensialet til å forbedre vår effektivitet, produktivitet og tilfredshet. Hvorfor er det viktig å komme i gang med AI? Silje Emilienne Aanderud-Larsen, CTO i Deloitte Advokatfirma, og Jarle Moss Hildrum, direktør i Human Kapital og AI-savvy, er enige: vi må ta grep.Derfor er det viktig å forstå grunnleggende begreper og teknologier bak AI, identifisere områder i arbeids- og privatliv der den kan brukes, og eksperimentere med ulike løsninger for å finne de som er best tilpasset sine behov og preferanser. Det råder både Silje og Jarle, for at AI ikke er en "one size fits all"-løsning. I denne episoden, ledet av Danat Tekie, dykker vi også ned i kvalitetssikring av AI-utfall, en viktig oppgave for å sikre at AI brukes ansvarlig.
 • Norge i det globale energiskiftet

  42:57
  Ståle Kyllingstad, konsernsjef i IKM Gruppen, og Julie Wedege, direktør for politikk og eierskap i Statkraft, diskuterer de ulike alternativene og kombinasjonene av energikilder som kan være både lønnsomme og ha minst mulig naturinngrep.Hvilken energimiks bør vi prioritere? Hvilke læringer tar vi fra andre lands håndtering av energikrisen? Og har vi relevante ressurser, teknologi og kompetanse til å sikre det grønne skiftet?Denne episoden, ledet av Julie McCarthy, gir deg inspirasjon til å se det store bildet knyttet til energiomstilling, å lære om teknologiutvikling innenfor fornybar energi, og å forstå hvilke typer valg Norge kan ta i lys av det globale energiskiftet.
 • The road to D&I 3.0

  41:24
  What defines a successful inclusion strategy? And how can we embed it in the fabric of the organization? The path isn't always rosy, and there are some challenges. Will Smith, Managing Partner at Deloitte NSE, and Umair Shamsi, Vice President and Head of People Processes at Telenor, have given us insights based on their experiences and best practices. In this episode, they discuss everything from dedicated programs for leaders, to creating a culture and work environments where visible and invisible diversity is valued, and where everyone has a sort of psychological safety to ask questions and learn from others' stories. This episode, hosted by Danat Tekie, inspires you to develop a D&I 3.0 strategy, to feel empathy for those who are subject to exclusion and biases, and to learn how to get everyone involved in the inclusion process.NOHva definerer en vellykket inkluderingsstrategi, og hvem holdes ansvarlig for å iverksette den? Veien er ikke bare rosenrød, og det finnes noen utfordringer.Will Smith, Managing Partner i Deloitte NSE, og Umair Shamsi, Vice President og leder for personalprosesser i Telenor, har utvekslet erfaringer, innsikt og beste praksis.De diskuterer alt fra dedikerte programmer for ledelse til arbeidsmiljøer der synlig og usynlig mangfold verdsettes, og hvor alle føler en psykologisk trygghet til å stille spørsmål og lære av andres historier.Denne episoden, ledet av Danat Tekie, gir deg inspirasjon til å utvikle en D&I 3.0 strategi, til hvordan sette seg inn i skoene til de som kan være utestengt og utsatt for biaser, og hvordan alle kan bli involvert i inkluderingsprosessen.
 • Overgang fra idrett til næringslivet, og vice versa

  40:22
  Livet etter idretten kan virke som en tilbakevending til det grunnleggende for tidligere verdens beste alpinist Kjetil Jansrud. Likevel sitter han med viktige erfaringer fra sin karriere som idrettsutøver, som kan være av stor verdi for næringslivet. Dette støtter Hans Ragnar Berg, leder for CFO Services i Deloitte Norge. Berg, som var aktiv skihopper i barndommen, finner mange likheter mellom toppidretten og ledelsesbransjen. Denne episoden, ledet av Julie McCarthy, gir deg inspirasjon om idrettskultur, teamarbeid, hvordan du kan gi tilbakemeldinger, og lære fra både suksess og feil.
 • i loopen er tilbake!

  01:53
  Er du klar for en ny sesong med tankevekkende diskusjoner om temaer knyttet næringslivet og andre områder? Vil du bli inspirert og utfordret?Podkastvertene våre, Danat Tekie og Julie McCarthy, har vært i studio på Deloittehuset i Oslo og spilt inn nye episoder med spennende gjester. Sammen skal de dypdykke ned i aktuelle trender og stille viktige spørsmål, alt fra AI og mangfold til søvn og det grønne skiftet ✨ Vi slipper ut tre episoder allerede den 15. februar. Så bli med oss og ikke nøl med å fortelle hva du gleder deg mest til!
 • Mer enn en jobb: Arbeidstakerinnflytelse på fremmarsj

  42:36
  Handlingsrommet til deg som ansatt øker. I fremtiden vil du som arbeidstaker ha større valgmuligheter og innflytelse til å forme eget arbeid, samt handlingene og agendaen til organiasjonen du jobber for. Hva er egentlig Worker Agency? Og kan arbeidsliv og de mange lidenskapene til arbeidstakere forenes? Sumeet Singh Patpatia, Global Head of Diversity i Schibsted og Alanna Solberg, som leder Deloitte Norges «Centre of Expertise» for fremtidens arbeidsliv og mangfold & inkludering, gjester sesongens siste episode. Programleder: Julie McCarthy