Share

cover art for MORDISK STÄMNING / Flickan utan ögon

Dålig stämning

MORDISK STÄMNING / Flickan utan ögon

Ep. 2

Den 16'e April 1996, kliver James Patterson Smith in på polisstationen i manchester. Han berättar att hans flickvän drunknat i badkaret. Men när polisen kommer till platsen upptäcker de att något mycket grymmare har pågått de senaste månaderna. Förbered er på något av det värsta en människa kan utsättas för. Not for the faint of heart om man säger så. 

More episodes

View all episodes

 • 10. MORDISK STÄMNING / Der kleine Metzger

  37:29
  Den lilla prästen, oj förlåt slaktaren växer upp i Tyskland men bränner alla broar och drar till the great Amerika istället. fri kärlek, gud och att hjälpa kvinnor med aborter är den här killens hobbys, fast kanske inte bara. i september för 107 år sedan hittas en halv torso i huddsonfloden som rinner mellan New York och New Jersey och det blir starten på en one of a kind mordutredning.vi får reda på vad en alienist är, hur man säger hummer på engelska (spoliler det är inte hummer med engelsk dialekt) och vet ni föresten att det finns något som heter shistsstenar?nu kör vi der kleine prieste
 • 9. MORDISK STÄMNING / Cyberstalkaren

  54:23
  En kall novembermorgon 2012 försvinner Cari Farver från Omaha, Nebraska. Cari, en ensamstående mamma på trettiosju, var pålitlig, ordningsam och en lojal vän - inte typen som överger sitt barn, struntar i ansvar och drar iväg när hennes döende pappa tar sina sista andetag. Men utifrån de sms hon skickar så verkar det som att det precis är vad som hänt. När hon börjar stalka och terrorisera sin ex-pojkvän och hans nya flickvän så tar fallet en vändning. 
 • 8. MORDISK STÄMNING / Catfishmordet

  47:56
  Denali Brehmer fick kontakt med en ung mångmiljonär på nätet. När han bad henne mörda sin bästa vän, Cynthia Hoffman för 90 miljoner kronor sa hon obegripligt nog: "ja".
 • 7. MORDISK STÄMNING / Nördar som mördar

  01:09:08
  Det är den 25e november 1996. Mellan gravstenarna på en kyrkogård i Eustis, Florida dricker Rod Ferrell och Heather Wendorf varandras blod i en ceremoni som ska göra Heather till en vampyr. Om sex timmar kommer Rod försegla deras öde för alltid. 
 • 6. MORDISK STÄMNING / Snitches get stitches

  40:25
  En svårt skadad, torterad och bränd kropp hittas i en soptunna och snart har man arresterat Angela Simpson. Men det blir bara märkligare och märkligare ju längre in i berättelsen vi kommer. Varför mördades han? Vad för slags person är mördaren? Galen eller kalkylerande med ett budskap? Detta vill ni inte missa och jag vill inte spoila mer än så! 
 • 5. MORDISK STÄMNING / Mmm Manchego

  01:21:49
  13 Oktober 1972 kraschar ett flygplan i bergskedjan Anderna. På planet befinner sig 44 personer, rugbyspelare från Uruguay, men bara 16 ska klara sig. Och vi vet alla varför just de överlevde men den här podden ska inte bara berätta vad som hände som alla andra poddar gjort, för nu med Natashjas sjuka specialintresse som hjälp djupdyker vi ner i de detaljer som all media medvetet utelämnat. Det är nämligen värre än vad du trott. 
 • 4. MORDISK STÄMNING / Hungrig som en varg

  51:53
  ”Gör nånting! Någon har skjutit mina barn!” Diane Downs kör upp till entrén av sjukhuset med sina tre svårt skadade barn i baksätet. Så börjar en berättelse om ett otänkbart brott som skulle visa sig vara värre än man kunnat föreställa sig. 
 • 3. MORDISK STÄMNING / Lägenhet 213 (del 2)

  01:13:02
  Del 2 (Del ett publicerades 14 maj 2020) När Jeffrey Dahmer arresterades hade han ett avhugget huvud i kylskåpet. Polisen upptäcker snart att den tysta, timida mannen under flera år levt i en orgie av blod och döda kroppar. Man hittar fotografier, skallar, kroppsdelar och en stor tunna med syra. Jeffrey Dahmer är kanske en av de mest profilerade seriemördarna i vår moderna historia men det som var intressantast var egentligen inte hans perversioner utan mannen bakom brotten. Var han sjuk? Ond? Ett monster? Vad fick honom att mörda om och om igen? Vi djupdyker med två extra långa avsnitt om mannen som Lady Dahmer tagit sitt namn från.