Vonheim

Share

#99 Vilde Regine Tellnes - Hvordan skalere Healthy EATS, og forbedre folkehelsen gjennom rask og sunn mat

Vilde Regine Tellnes er medgründer og administrerende direktør i Healthy Eats som ble startet med et ønske om å gjøre sunn og bærekraftig mat tilgjengelig for alle.

I denne episoden før du høre om Vilde Regine sine erfaringer fra startups i USA, hva som gjorde at hun valgte å satse på sin egen ide, og hvordan Healthy Eats ønsker å revolusjonære hvordan sunn mat skal bli tilgjengelig for alle.


Sponsorer

Quartr er den nye måten å gjøre reserach på selskaper. Deres første oppdrag er å gi tilgang til konferansesamtaler, investorpresentasjoner, og inntjeningsrapporter så friksjonsfri som mulig - rett i lommen. Deres andre oppdrag er å skape en helt ny måte for selskaper å nå sine investorer på, og omvendt - å endre måten folk ser på Investor Relations. Deres første kjerneprodukt er nå tilgjengelig for både iOS og Android, og følg med for flere funksjoner i løpet av det kommende året. Quartr er 100% gratis. De inkluderer selskaper fra 12 markeder i dag, og planlegger å legge til flere i løpet av året. Last ned appen her: https://quartr.se og følg de på Twitter her


Denne episoden er sponset av Norwegian Block Exchange. En kryptobørs og handelsplattform hvor du kan kjøpe og selge de mest populære kryptovalutaene som Bitcoin og Ethereum, med en av de beste prisene og laveste gebyrene på markedet. NBX er registrert hos Finanstilsynet og holder dine innskudd forsikret. Bli med over 19000 fornøyde kunder - og registrer deg med din BankID hos nbx.com.

More Episodes