Share

cover art for 28. Förbjudet under sex

Vad sa hon?

28. Förbjudet under sex

I veckans avsnitt pratar Alva och Olivia om sex, barn och adoption. Alva har blivit mamma till lill Joplin och berättar om hur det är att vara ansvarig över en annan liten varelse. Dessutom pratar tjejerna om vad som absolut INTE får göras under sex.

More episodes

View all episodes

 • Live-podd

  37:01
  Denna veckas avsnitt spelades in under Åre-sessions, där Alva och Olivia live-poddade på Holiday Club. De tar upp de sex-historier som läsarna skickat in, samt diskuterar kring ämnet ångest och vad som egentligen är lämplig (och olämplig) ångest.
 • 33. Sex & Ångest i Åre

  36:57
  Vad sa hon?'s första livepodd! I dagens avsnitt läses sexhistorier upp, det talas även om ångest samt självklart ÅRE.
 • 32. Åre sessions & coola killar

  21:31
  I veckans avsnitt berättar Alva och Olivia mer om Åre Sessions, en festival de själva ska köra LIVE-podd på. Förutom det pratar tjejerna om hur man egentligen tar kontakt med en okänd, snygg kille utan att göra bort sig och Olivia förstår inte varför hon precis blivit dissad.
 • 31. Girl talk

  30:35
  I veckans avsnitt får ni träffa Jasmin, Megan och Paula. Vi pratar om förhållanden och hur man egentligen ska bestämma sin framtid när man är så pass ung.
 • 30. Attacken i Stockholm

  23:22
  I denna veckas avsnitt pratar Alva och Olivia hur de båda hanterade dådet i Stockholm. Dessutom diskuterar de polisens insats och stress relaterat till attacken. Avsnittet avslutas med en hälsning till de som drabbades.
 • 29. Sexuellt antastad av en kvinna

  41:45
  I veckans avsnitt pratas det om när att bli sexuellt ofredad av en kvinna, hur en hårig armhåla kan engagera över 1000 personer på Facebook och vikten att bjuda in män i feminismen.
 • 27. Personlighetstest och konfrontation

  28:33
  I veckans avsnitt gör Olivia ett personlighetstest på Alva, som sägs ska kunna avgöra hur man är som person och hur relationerna runt omkring en ser ut. Dessutom konfronteras Olivia med nya uppgifter om sig själv.
 • 26. Verkliga världar

  27:02
  I veckans avsnitt är Alva och Olivia tillbaka i studion. Alva berättar om valet av katt och båda diskuterar hur det är att ha egna världar att kunna återvända till när den 'verkliga' världen blir för påfrestande.