Tweewielers

Share

Nieuwe petjes, Gooische Strade Blubberkouregen en een quiz

Ep. 34

We hebben expres even een extra weekje pauze genomen. Waarom? Omdat deze podcast dan tegelijkertijd verschijnt met de nieuwe voorraad Bumper-petjes! Wat? Jazeker. Er is eindelijk weer nieuwe voorraad. We hebben het aangedurfd om naast de blauwe ook drie andere kleuren in het assortiment op te nemen. Voor de gedistingeerde persoonlijkheden is er een stemmige zwarte, voor de hipsters onder ons is er een roze met groen en voor de gekken die op een oranje/gouden fiets rijden is er een oranje/gouden variant. Wees er snel bij, want ze zijn allemaal Limited Edition (dit hebben we geleerd op onze marketingcursus, haha!)


Verder blikken we in deze aflevering uitgebreid terug op de Gooische Strade Bianche die we op 27 november hebben verreden. In verschrikkelijke condities reden we door kou, zand, blubber, natte sneeuw en regen. Het waren epische omstandigheden waar met name Herman misschien wel drie dagen van moest bijkomen. Vooraf en na afloop was alles meer dan goed geregeld door RTV Tempo in Soest. Er was zelfs Leffe Blond uit de fles. Nou, dan heb je je zaakjes wel echt goed voor elkaar, niet?


Wat nog meer? Decembermaand, cadeau maand! We mogen twee keer het boek Ik Ben Renner weggeven. Voor meer informatie verwijzen we je naar onze Instagram-pagina, Ook een fijne cadeautip is het boek Omstreken, waar Herman het voorwoord voor heeft geschreven én de dag na de Gooische Strade het eerste exemplaar van in ontvangst heeft genomen.


Verder veel leuke luisteraarsvragen en als laatste nog een dikke link naar het de route dei 365 dagen per jaar legaal te verrijden is op en rondom het Kroondomein, of Willie dat nou leuk vindt of niet.

More Episodes

3/31/2022

Strijd in 100+ Cup, walk-of-shame in Almere en een niet-gekochte powermeter

Ep. 40
Het heeft even geduurd voor we er weer waren, lieve luisteraar. Maar we waren nogal heftig verwikkeld in de strijd om de 100+ Cup. Verlieten we jullie de vorige keer met een 5-4 tussenstand in het voordeel voor Herman, staat de stand nu op 8-9! Jaja! En dus is er meer dan genoeg stof tot praten voor in aflevering 40, die natuurlijk ook gewoon #WD40 had kúnnen heten...Verlieten we jullie de vorige keer met het feit dat Herman zijn wegfiets in de bossen van Utrecht voor een heel groot gedeelte aan frutsels had gereden, beginnen we nu met het verhaal dat Herman ook zijn gravelbike kapot heeft gemaakt. Nu waren de bossen van Almere het decor van dit grote echec. Eindigde het eerste verhaal nog met vijf kilometer steppend naar huis, nu rende Herman acht kilometer naast zijn fiets. Om in Amsterdam nog in zijn wielerkleding, op een OV-fiets, de laatste kilometers naar huis te moeten rijden. Kommer en kwel, maar de podcast wordt er een stuk leuker van!Martijn, die een prachtige tocht naar Thialf reed en daar voor het eerst ooit met een Tweewielers-fan op de foto moest, wist de lokroep van een hele dure maar mooie vermogensmeter te weerstaan en kocht géén nieuwe gadget voor op zijn fiets. Ook kocht hij géén hippe Rapha-rugtas voor zijn kleine fietsvakantie in Calpe, maar in dit geval omdat de tas was uitverkocht.Een paar dagen ná de tocht naar Thialf, ook een fijne 100+er richting Arnhem met niemand minder dan Johnny Hoogerland. Deze Longest Day-gigant was éven in Nederland en ja, dan moet je natuurlijk even samen fietsen. En oh ja, lieve luisteraar, hij heeft in Oostenrijk een prachtig pension van waar je ook prachtige fietstochten (met Johnny) kan rijden. De meest prachtige routes, persoonlijk uitgestippeld door Johnny zelf. Echt, ga daar een paar dagen heen!Wat dan nog meer? Nou, boze Castelli-fans! Want die hebben we in de vorige aflevering nogal beledigd. Vinden zij dan. En een soort van boze, licht verontwaardigde bandana-drager, ook dat nog. Daarnaast heel veel leuke vragen van jullie luisteraars. Daar worden we elke keer dolgelukkig van.