Share

Truls & Hellstrøm - Tar munnen full

Moromannen Truls Svendsen og mesterkokken Eyvind Hellstrøm har underholdt de tusen hjem de siste årene. I denne podkasten snakker de om mat - og alt mulig annet! Du får servert mat-inspirasjon, nyttige «tips og triks» og en god del informasjon om Truls...


Latest episode

 • Du finner oss på Podimo:)

  01:39
  Hvis du lurer på hvor det er blitt av podkasten Truls & Hellstrøm tar munnen full, får du svaret her.

More episodes

View all episodes

 • 89. Du kan finne det beste kjøttet på de utroligste steder!

  33:38
  Eyvind deler en ny fantastisk oppskrift fra hytteturen med Anne B Ragde, Truls innrømmer at han har et spesielt forhold til den engelske sennepsorten Colemans, og begge gleder seg til deres nye pappvin kommer på polet!
 • 88. Jawohl! Schweinehachse!

  29:23
  Eyvind og Truls er på tur denne uka, men har snekret sammen en pod-episode allikevel. Det er derfor det er en litt annerledes lyd enn det pleier. Men her får du uansett gode mat og- vintips, Eyvind byr på gamle tysk-kunnskaper og Truls har vært hos legen og fått sjekket helsa.
 • 87. Jeg skjønner godt at Jamie Oliver ble irritert på deg, Truls!

  32:04
  Eyvind er tilbake fra Lyon og Paris med mye inspirasjon i kofferten, Truls har scrollet på Instagram og lært seg å lage hjemmelaget is og begge har gode rødvintips.
 • Bocuse d´or spesial

  24:47
  Eyvind er i Lyon og rapporterer fra en av verdens gjeveste kokkekonkurranser, nemlig Bocuse d´or! Han er stolt av Norge som tok hjem et velfortjent sølv, men har også fått god tid til å pleie kjærligheten og shoppinglysten.
 • 85. "Vi forlover oss 2 ganger i måneden "-Eyvind Hellstrøm

  35:22
  Eyvind har reddet sin egen hund, Bob, med hjemmelaget leverpostei.Truls har endelig fått til den famøse potetpurèen til Eyvind, men ingen av gutta har benyttet jula til å fri.
 • Jeg selger alt, bortsett fra kroppen min.

  34:24
  Hva slags øl skal du drikke til ribba? Hvordan får du sprø svor og hvorfor er Granca verdens beste sted å feriere? Alle svarene får du i denne desemberutgaven av Truls og Hellstrøm tar munnen full. God jul, og takk for følget denne høsten. Vi er tilbake på nyåret.Produsent; Annette Walther Numme.