Share

cover art for Du kan finne det beste kjøttet på de utroligste steder!

Truls & Hellstrøm - Tar munnen full

Du kan finne det beste kjøttet på de utroligste steder!

Season 1, Ep. 89

Eyvind deler en ny fantastisk oppskrift fra hytteturen med Anne B Ragde, Truls innrømmer at han har et spesielt forhold til den engelske sennepsorten Colemans, og begge gleder seg til deres nye pappvin kommer på polet!

More episodes

View all episodes

 • Du finner oss på Podimo:)

  01:39
  Hvis du lurer på hvor det er blitt av podkasten Truls & Hellstrøm tar munnen full, får du svaret her.
 • 88. Jawohl! Schweinehachse!

  29:23
  Eyvind og Truls er på tur denne uka, men har snekret sammen en pod-episode allikevel. Det er derfor det er en litt annerledes lyd enn det pleier. Men her får du uansett gode mat og- vintips, Eyvind byr på gamle tysk-kunnskaper og Truls har vært hos legen og fått sjekket helsa.
 • 87. Jeg skjønner godt at Jamie Oliver ble irritert på deg, Truls!

  32:04
  Eyvind er tilbake fra Lyon og Paris med mye inspirasjon i kofferten, Truls har scrollet på Instagram og lært seg å lage hjemmelaget is og begge har gode rødvintips.
 • Bocuse d´or spesial

  24:47
  Eyvind er i Lyon og rapporterer fra en av verdens gjeveste kokkekonkurranser, nemlig Bocuse d´or! Han er stolt av Norge som tok hjem et velfortjent sølv, men har også fått god tid til å pleie kjærligheten og shoppinglysten.
 • 85. "Vi forlover oss 2 ganger i måneden "-Eyvind Hellstrøm

  35:22
  Eyvind har reddet sin egen hund, Bob, med hjemmelaget leverpostei.Truls har endelig fått til den famøse potetpurèen til Eyvind, men ingen av gutta har benyttet jula til å fri.
 • Jeg selger alt, bortsett fra kroppen min.

  34:24
  Hva slags øl skal du drikke til ribba? Hvordan får du sprø svor og hvorfor er Granca verdens beste sted å feriere? Alle svarene får du i denne desemberutgaven av Truls og Hellstrøm tar munnen full. God jul, og takk for følget denne høsten. Vi er tilbake på nyåret.Produsent; Annette Walther Numme.
 • 83. Spørsmålspodd aka Q& A.

  28:26
  Hvilke retter ville Eyvind servert på sin egen pub, hvordan lager man gratinert løk og hvilket yrke hadde Truls valgt hvis han ikke ble programleder og komiker? Disse og mange flere spørsmål får du svar på i denne episoden.
 • 82. Hva i herrens navn er en lunchkake?

  28:57
  Ukas ingrediens er potet og Eyvind byr på flere oppskrifter. Truls er skeptisk til Eyvinds pedagogiske evner, mens Eyvind på sin side er generelt skeptisk til lunchkake.