Teknologi og mennesker

del

#102: Hva betyr metaverset for virksomheter?

Season 6, Ep. 2

Hva er egentlig metaverset, og hva betyr det for din virksomhet? Foreløpig finnes det ikke noen definisjon som alle er enige om – så det er kanskje bedre å se på metaverset som en ambisjon. Men det som er sikkert, er at fremtidens internett vil være annerledes enn det vi kjenner i dag. 


Alle de store tech-gigantene investerer enorme milliardbeløp inn i utviklingen av metaverset, for å vinne kappløpet om framtidens kunder og brukere. Bare i løpet av første halvår av 2022 har det blitt investert 120 milliarder dollar, skriver McKinsey i en ny rapport.


I denne episoden får du en bedre forståelse for hva metaverset er, hvor vi er på vei hen, og hvilke muligheter dette gir deg og din virksomhet. Det er på tide å bli nysgjerrighet på temaet slik at vi alle kan være med å forme fremtiden. 


Ukens gjester er Sophia Adampour, NFT-strateg og grunnlegger av 'verse gallery, Ola Bergem, Technical specialist, Microsoft, Nina K. Hareide-Larsen, Client Partner & Vertical Lead, Meta, og Per Storrø Petersen, forsker SINTEF Digital.


Programleder er Christian Brosstad, Atea Norge. 


Episoden ble spilt inn under Arendalsuka 2022. 

Flere episoder