Share

cover art for Tabbetipset: korta kjolar och allt om vinflaskan

Tabberaset

Tabbetipset: korta kjolar och allt om vinflaskan

Mode och vinflaskans histora – går det ens ihop? Ja, men det gör det! Här trycker vi in allt vi kan om att styla den korta kjolen (med ett drömtips från Brita Zackari) och all fakta om vinflaskor som du kan briljera med nästa gång det korkas upp i din närhet. Bonus: en rik familj på Östermalm beställer husets röda. Dummare blir ingen!

More episodes

View all episodes

 • Bröstoperationen

  35:05
  Bajsregnet har nått Vasastans stuckatur-pundare. "Glöm det!" har nya anhängare. Och så berättar Klara om sin operation...
 • Tabbetipset: pangviner och musiken till

  11:32
  i veckans tips pratar vi piccata, bäst på tillfälliga sortimentet just nu och så har vi gjort en egen playlist!
 • Självtvivel och sjunkna skepp

  28:54
  Frida försöker navigera i föräldraskapet. Klaras man visar sina okunskaper inom kvinnlig hälsa och så blir det ett öppet brev med en twist.
 • Tabbetipset: ragga upp!

  16:08
  Singel? Så här raggar du upp någon! Dessutom: maten man vill äta på en kärleksdejt och dryckerna som passar till. Skinka på-tipset du vill ha inför Valentines.
 • Chatbotens nemesis

  40:24
  Frida har suttit och skämts ensam i en bar. Klara har en ny fiende. Och så öppnas kistan helt och Klara faller i den.
 • Tabbetipset: helgmat och havets halloumi

  17:55
  Klara och Frida försöker olika taktiker för att äta mer grönsaker. Tre härliga recept! Och dryckestips. Dessutom har vi upptäckt havets halloumi!
 • Kärlek, äckel och Love is Blind

  48:05
  Stor Love is Blind-special! Vilka erfarenheter har Klara och Frida av kärlek som övergår till äckel? Vad hände när Frida hann träffa, förlova sig och dumpa en kille inom loppet av sju veckor? Klara har blivit gaslightad. Och så knackar döden på dörren ännu en gång.
 • Tabbetipset: möhippornas YES and NO

  26:08
  Ett perfekt avsnitt som inspiration till planeringen av möhippan. Funkar även som terapi för dig som försöker komma över en hippa gone wrong. Plus: tankar kring maten och drycken. Nåt för alla!
 • När fattiga blir rika

  53:48
  Frida har rekommenderat mjukporr till svärmor och Klara har matat en vegan med kött. Och så blir det lite tankar kring att växa upp fattigt, vad gör det med en när man plötsligt är lite...rik?